Torsdag 22

PER DØR - IKKE - Torsdager på biblioteket - på Hamsunsenteret - 22.mars

Per Fugelli og hans siste bok "Per dør", presentert av Aksel Fugelli.
 
Tid: Torsdag 22.mars kl19.00 - 21.00
Sted: Æventyrsalen, Hamsunsenteret
Arrangør: Hamarøy bibliotek og Folkeakademiet Hålogaland
 
Per Fugelli gikk bort den 13.09.2017. På vei mot døden har Per Fugelli skrevet den svært personlige boken "Per dør", som handler om å møte døden med åpne øyne. Samtidig handler boken mer om å leve enn å dø. Et av Pers siste ønsker var at sønnen Aksel skulle bringe hans bok, ord, budskap og håp rundt i landet.
 
Aksel har skrevet 8 bøker, blant annet biografien "Per - glimt av min far". I den anledning reiste Per og Aksel på turne med en humoristisk forestilling om Pers liv. De to har også jobbet tett sammen om boka "Per dør". Denne gangen reiser Aksel alene, men Per er til stede i ånden, gjennom sitt utvalg av tekster fra den nye boka, og gjennom sterke og nære filmklipp fra Erik Poppes nye kinofilm om Pers siste år.
 
Dette blir en personlig, morsom og alvorlig forestilling med anekdoter fra Pers liv, høytlesing, film og boksignering.
Velkommen til Språkkafé (1)

Torsdager på biblioteket

Hamarøy Frivilligsentral og Hamarøy bibliotek er vertsskap for Torsdager på biblioteket. Lokale krefter er invitert til å fylle torsdagskveldene med innhold. Vi kan ha ulike temaer eller aktiviteter hver torsdag, smått eller stort som vekker interesse. Lag og foreninger kan vise seg fram, vi kan delta i verksteder, debatter og kulturopplevelser. Ta gjerne kontakt om du har lyst til å arrangere en aktivitet en torsdag, på telefon til Mari Hopland, nr 90756773 eller epost biblioteket@hamaroy.kommune.no

Våren 2018 vil det bli flere arrangement på Torsdager på biblioteket - følg med! 

Hver torsdag har biblioteket også langåpent - fra 8.30 - 20.00.

Våren 2018

25.januar - Skismørekurs med Torjus Børsheim

15.februar - Historisk foredrag - Telavågtragedien og Shetlandsgjengen

22.februar - Vinterferie, åpent 10-14 alle dager

1.mars - Harry Potter Kveld

8.mars - Kveldsåpent bibliotek

15.mars - Áhkko - bestemor - slektsbenevnelser i storfamilien med Lill-Tove Paulsen

22.mars - PER DØR - IKKE - Per Fugelli og hans siste bok "Per dør", presentert av Aksel Fugelli - På Hamsunsenteret kl19.00 - billetter 100kr kjøpes her.

29.mars - Påskeferie

5.april -

12.april - Folkehelseuka 2018

19.april -

26.april -

3.mai -

10.mai - Kristi Himmelfartsdag - stengt bibliotek

17.mai - Nasjonaldagen - stengt bibliotek

24.mai -

31.mai -

6.juni -

14.juni -

Velkommen til Språkkafé

Språkkafé - for alle som vil snakke norsk!

Hamarøy frivillighetssentral og Hamarøy bibliotek inviterer til språkkafé på biblioteket hver mandag mellom 14.30 og 15.30.

Språkkaféen starter opp igjen våren 2018 mandag 15.januar.

 

Språkkaféen er et tilbud for de som ikke har norsk som morsmål, men ønsker å praktisere det mer. Vi ønsker også velkommen de som har norsk som morsmål, og ønsker å snakke mer med nye språkbrukere. 

Uansett alder og språk, er du invitert til en hyggelig stund og en kopp kaffe eller te på biblioteket. Det er bare å møte opp.

datahjelp

Datahjelp

7.september kl17.00 er siste gang vi tilbyr datahjelp på biblioteket i denne omgang. Ta kontakt med Hamarøy Frivilligsentral om du ønsker at det skal arrangeres mer datahjelp.

Hamarøy Frivilligsentral og Hamarøy bibliotek hadde et tilbud for de som har behov for å få hjelp med bruk av datamaskin og andre digitale verktøy i 2016/2017. Torsdager mellom klokken 17.00 og 19.00 var det mulig å komme innom på Hamarøy bibliotek og få individuell veiledning på datamaskin, nettbrett eller mobiltelefon. De frivillige hjelperne assisterte seniorene med å tilegne seg den grunnleggende kompetansen som er nødvendig for å delta i den elektroniske hverdagen, samt å se på konkrete ting og problemstillinger på internett/data.