Bruktmarked

Lørdag 25. oktober kl 11-14 blir det bruktmarked på Steinsland ungdomshus på Skutvik! Her kan du kjøpe/selge alt av brukte klær, fritids- og sportsutstyr for barn i alderen 0-18 år. 

Det blir åpen kafé for alle, med salg av kaker, kaffe, brus og pølser. Det blir også ulike aktiviteter som kan engasjere barna.

Ta kontakt med Ann-Julie Bye på tlf 97628120 om du vil ha salgsbord. 

Bruktmarkedet er en fin anledning til å selge det du ikke har bruk for selv lengre, for eksempel barneklær, bilstoler, sportsutstyr, ski, sykler, skøyter, babyutstyr og leker. Alt rettet mot barn i alderen 0-18 år. En fin anledning til å rydde i garasje og boder før vinteren setter inn kanskje? Og ikke minst en fin anledning til å skaffe seg "nye" ski til poden siden de gamle var for korte, eller kjøpe en tripptrappstol til minstemann. 

De som vil selge får et bord hos oss og ordner selv med salget sitt, du bestemmer selv prisen og beholder alle inntektene du får selv. Det viktigste for oss er at ting skifter eier og at det blir litt liv og røre på bygda en vanlig høstlørdag. Vi trenger kr 50 for salgsbordet for hver som skal selge. 

Velkommen både til den som vil selge og kjøpe!

Arrangør: Skutvik Velforening  • Oppdatert av Ann-Marit Andreassen
  • Sist oppdatert den 25.08.2015