Flytte til Hamarøy

Vi har utfordret journalist Karianne Sørgård Olsen til å lage 3 reportasjer der hun intervjuet 3 personer/familier som har valgt å flytte til Hamarøy, og hva som var grunnen til at de flyttet hit. Reportasjene finner du i menyen til høyre.

 

Bolyst

Hamarøysamfunnet er inne i en spennende tid preget av omstilling og endring. Næringslivet investerer og ekspanderer. Kultur og fritidsaktiviteter gror. Bygder og grender mobiliserer til positiv stedsutvikling og tilflytting. Kort sagt: Bolyst! 

 

Kommunen har gode oppvekstvilkår og – tjenester. I kommunesenteret finnes barnehager, barne- og ungdomsskole og videregående skole. I tettstedene Innhavet, Ulvsvåg og Skutvik er det oppvekstsentre (barnehage og småskole). Vi er også veldig stolte av musikk- og kulturskolen vår.

 

Hamarøy har en storslagen natur som gir alle muligheter til helårlig friluftsliv av alle slag,  treningsfasiliteter i gymsaler, trimrom, basseng, ballbinge og idrettspark med kunstgress. Hamarøy er aktiv på folkehelse og ønsker at nye innbyggere og medarbeidere skal bidra med sitt for å utvikle dette ennå mer.


Kommunen har i over 10 år bosatt enslige mindreårige flyktninger og har etablert Hamarøy internasjonale senter. Dette siste gjør at Hamarøy til et samfunn med et mer tydelig internasjonalt preg enn mange andre småkommuner. Hamarøy har de siste par årene hatt en forsiktig befolkningsvekst – pr 1.1.2012 er det 1786 innbyggere her. Men vi vil gjerne bli flere!

 

Klikk her for å finne hus til salgs på Hamarøy (Finn.no).

(Klikk på hus-symbolene i kartet for å få opp boligannonsene)

 

Velkommen til Hamarøy - Æventyrlandet!

   • Opprettet av Siv Reidun Sandnes
  • Opprettet den 28.jul.2009
  • Sist oppdatert av Siv Reidun Sandnes den 08.des.2013