Hamarøyhallen

Hamarøyhallen er kommunens storstue og samlingssted for hele bygdas befolkning. Hallen gir mulighet til å drive med ulike typer fysisk aktivitet for store og små. I tillegg benyttes hallen til å huse større arrangement i bygda.

Aktivitet i Hamarøyhallen

Hallen har sportsdekke med oppmerking til flere forskjellige idretter, blant annet fotball, håndball, volleyball, basket og minihåndball. Her finnes også klatre- og buldrevegg, samt utstyr til å drive med fysisk aktivitet av ulikt slag.

I det daglige benyttes hallen av skolene i bygda og til treninger i regi av lokale idrettslag og andre grupper, blant annet innen idrettene fotball, innebandy og klatring. Det arrangeres også jevnlig turneringer og mesterskap innen disse idrettsgrenene. Hallen blir også brukt av Frisklivssentralen for grupper og enkeltpersoner som har frisklivsresept.

I Hamarøyhallen holder det kommunale treningssenteret til. Her er det mulighet for å trene både kondisjon og styrke. Les mer om Hamarøy treningssenter her.

Ved siden av fysisk aktivitet, benyttes hallen ved større arrangement. Hallen har vært brukt til å arrangere blant annet Hamarøynatta, Blankbygda shoppingsenter, ulike seminarer og konferanser, samt lokale loppemarkeder og informasjonsdager.

I tilknytning til hallen er det et miljørom med velutstyrt kjøkken.

Ønsker du å avtale treningstider, leie av hallen eller benytte miljørommet og kjøkken ved enkeltarrangement, ta kontakt med serviceansvarlig for Hamarøyhallen, Magnus Tønseth, på telefon 75 76 50 49, mobil 91383464 eller på e-post: mlt@hamaroy.kommune.no

Hamarøy kommune tilbyr alle lokale klubber å arrangere treninger for barn/unge under 18 år, gratis.