Kari Bremnes: Når du kommer dit

Det er en stor glede for Hålogaland Teater og Nordland Teater å invitere Kari Bremnes med band inn på teaterscenen med forestillingen «Når du kommer dit».

Kari Bremnes sier hun alltid har lengtet til teatret. Derfor er det ekstra hyggelig å kunne ta henne på ordet. 22. januar er det urpremiere på konsertforestillingen «Når du kommer dit» på Scene Vest på Hålogaland Teater.

Hun skal spille åtte forestillinger i Tromsø før hun og bandet legger turen til Nordland Teater for tre forestillinger fra 11. februar. Deretter blir det turné i Nordland, Troms og Finnmark. Det betyr at publikum som ikke har fått besøk av den folkekjære artisten tidligere nå har sjansen til å se henne på hjemmebane. «Når du kommer dit» er en samproduksjon mellom Hålogaland Teater og Nordland Teater. Regissør for konsertforestillingen er teatersjef Nina Wester.

Produksjonen er et bestillingsverk basert på Kari Bremnes’ eget tekstmateriale, og vi får høre både nye og tidligere sanger. Den røde tråden i forestillingen er minnene om barndom og følelsen av å komme fra mange tider samtidig. Nøkkelord i verket er historier, identitet og drivkraft. 

Billettsalg: eBillett
350,- Ordinær pris
290,- Honnør (trygdede, pensjonister)
250,- Barn, Skolelever, studenter
100,- ungdomskort

Les mer om forestillingen på Hamsunsenterets hjemmeside.  • Oppdatert av Ann-Marit Andreassen
  • Sist oppdatert den 25.08.2015