Nettprat/chat

Nettprat eller chat er et tilbud til deg som ønsker å få kontakt med Hamarøy kommune straks, for hjelp med kommunal informasjon og kommunale tjenester. Du vil se av illustrasjonen når vi er åpen for nettprat. Dersom vi ikke er ledige kan du legge igjen en melding, som vi svarer på så snart vi har anledning.

Nettprat eller chat med servicekontoret 
Det er medarbeiderne i Servicekontoret du kommer i kontakt med  og vi er tilgjengelig for nettprat/chat ukedager mandag - fredag 08.00 - 15.30. Dersom vi ikke er ledige kan du legge igjen en beskjed, du vil da få svar så snart vi er ledige.

Kopi av dialogen
Etter at du er ferdig med nettpraten får du tilbud om en kopi av dialogen via e-post. Hamarøy kommune lagrer på sin side dialogen kun noen få dager, for å kunne lage standardsvar til andre innbyggere.
 
Nettprat-vinduet åpnes like enkelt som når du klikker deg til en ny nettside, og uten at du trenger å installere noe på PCen din.

Utenom åpningstiden for nettprat kan du klikke på illustrasjonen ”Klikk her for å legge igjen melding til oss” og vi vil gi deg svar så snart som mulig.

   • Oppdatert av Siv Reidun Sandnes
  • Sist oppdatert den 25.08.2015