Rådmann på glattisen

Rådmannen i Hamarøy fylte nylig 50 år. Sine relativt unge år til tross er rådmann Elin Eidsvik pr tiden den lengst sittende rådmannen i Salten. I 2014 har hun vært rådmann i hele 19 år.

Rådmann Elin Eidsvik på glattisen
Rådmann Elin Eidsvik på glattisen - 50-årsgave fra Hamarøy formannskap.
På bildet: ordfører Rolf Steffensen, Jan-Folke Sandnes, May Valle og varaordfører Kjersti Steinsvåg Hansen. Åslaug Solem ikke tilstede da bildet ble tatt. 
Foto: Jan Folke Sandnes

Å være rådmann innebærer et stort ansvar for en svært allsidig og kompleks organisasjon. I en liten kommune som Hamarøy, med stadig økende press mot økonomien og de etablerte strukturene, kreves det gjerne stor balansekunst, ofte på ustøtt underlag. 

Elin Eidsviks varemerke er kombinasjonen av stor faglig dyktighet og integritet og en utpreget lekenhet. For henne er det aldri lang vei fra det dypeste alvor til smil og latter. Dette er egenskaper som formannskapet i Hamarøy verdsetter høyt.

Gaven til 50-årsjubilanten var derfor av det mer symbolske slaget, og ble utdelt på glattisen på Steinslandsvatnet forleden - fullt skøyteutstyr, inklusive håndledd-, albue- og knebeskyttere, samt hjelm! Under dekke av kommunens HMS-krav og sterke folkehelseprofil understreket formannskapet sine forventninger om fortsatt kloke tanker fra rådmannens side. 

Tekst: Hamarøy formannskap v/ordfører Rolf Steffensen

   • Oppdatert av Siv Reidun Sandnes
  • Sist oppdatert den 25.08.2015