Nye turløyper

Arbeidet med å ferdigstille turløyper gjennom prosjektet På tur i Hamsuns rike er i full gang. Dette gir gode muligheter for å vandre på nye turløyper i egen kommune i sommer. Vi inviterer også til offisiell åpning av løypene Kvitsandholla - Langnesosen og Kirkestien.

Straumstien langs Nesstraumen

Gjennom prosjektet På tur i Hamsuns rike ble det nylig ferdigstilt 2 turløyper med skilting og merking; Straumstien langs Nesstraumen og Kvitsandholla - Langnesosen på Tranøy. Turløypene er skiltet og merket etter nasjonal standard, det vil si at her finner du frem selv om du ikke er kjent i området.

 

Turkort til disse løypene, og flere andre turer, finner du her. I løpet av uke 28 uke vil også Kirkestien mellom Presteid og Hamsun være ferdig skiltet.

 

27. juli kl. 12.00. Offisiell åpning av turløypen Kvitsandholla – Langnesosen.

Velkommen til offisiell åpning av turløypen. Etter åpningen går vi sammen første del ned til Langnesosen, vi går på bred gruset turvei hvor bl.a. barnevogner kan trille. I Langnesosen serveres det kaffe og saft. Ta med egen kaffekopp. De som ønsker vandrer sammen videre rundt Anny-stien. Arr. Tranøy båt- og velforening og Hamarøy kommune «På tur i Hamsuns rike».

Sted: P-plass ved kvitsandholla (400 m. sør for avkjøring til Tranøy fyr).

Pris: Gratis

 

3. august kl. 12.00. Offisiell åpning av Kirkestien mellom Presteid og Hamsund.   

Velkommen til offisiell åpning av Kirkestien. Etter åpningen går vi turen sammen fra Presteid til Hamsund, med innlagte overraskelser og kaffestopp. Ta på gode sko og ta med egen kaffekopp, matpakke og sitteunderlag. Arr. Hamarøy kommune, "På tur i Hamsuns rike" og Hamsundagene

Sted: Gangvei ved Hamsunssenteret, Presteid

Pris: Gratis  • Oppdatert av Lene Øverkil
  • Sist oppdatert den 01.10.2015