Legetjenesten vil etter påsken fortsatt ta forhåndsregler pga korona-pandemien, men vi vil anbefale våre brukere å ta kontakt med legekontoret for oppfølgning av tilstander som ikke kan vente. Dette kan for eksempel være pasienter med behov for INR kontroll, nyrefunksjonskontroll, behandling med medisiner, og oppfølgning av kronisk sykdom som ikke er i stabil fase. Er du usikker på om du trenger time, anbefaler vi at du kontakter legekontoret på 75765080 så hjelper vi deg videre. Vi vil fortsatt ha utvidede telefontider fra kl. 09.00 til 12.00 og fra 13.00 til 15.00 hver dag. 

For å redusere smitterisiko i den pågående pandemien bør all kontakt mellom pasient og helsepersonell, der det er forsvarlig, foregå uten fysisk oppmøte. Det kan derfor være at du først blir oppringt av lege via video eller telefonkonsultasjon hvor vi avgjør om du skal komme og evt hvor. Alle pasienter med feber eller mistanke om luftveisinfeksjon må tilses på Oppeid.

Etter påske vil også Drag åpne opp for helt nødvendig pasientkontakt som på Oppeid. Pga smittevernstiltak vil det være to leger på Drag i to uker. De neste to ukene vil det være to nye leger. Dette for å redusere risikoen for at hele legetjenesten må i karantene vet evt smitteutbrudd.

Vi er alltid glad for tilbakemeldinger. Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte Dan Skoglund på e-post: dan.skoglund@hamaroy.kommune.no

God påske fra legetjenesten!