På bibliotekene på Oppeid og Drag er det boksalg av kasserte bøker, mulig å bli med i konkurransen Ønsk en bok der du kan vinne din ønske-bok til jul. Onsdager er det kveldsåpent bibliotek og juleverksted på Drag filial, torsdagskveldene er det juleverksted på Oppeid.

Rene hender, god avstand og god tid er viktig denne førjulstida, også på bibliotekene.

juleverksted
juleverksted

Juleverksted

Kom innom på juleverksted i når biblioteket er kveldsåpent i desember!

Lag julekort, julelenker, julekurver, julehjerter i redesign fra gamle bøker eller i julepapir. Du finner rikelig med hobby-utstyr på biblioteket. Juleverkstedet står fremme hver gang biblioteket er kveldsåpent i desember.

På Drag filial er det juleverksted onsdag 2., 9. og 15.desember kl.14.00 – 18.30.

På hovedbiblioteket på Oppeid er det juleverksted torsdag 3., 10. og 17. desember kl. 14.00 – 20.00.


Smittevern! Juleverkstedutstyret står fremme på et felles bord. Du tar med deg det utstyret du vil bruke til et arbeidsbord, der du bare sitter sammen med dine egne nærkontakter. Når dere er ferdige, leverer dere utstyret i skranken, så det kan vaskes før noen andre bruker det. Hvis det er fullt ved arbeidsbordene må du vente på tur eller komme tilbake en annen gang.

Og som vanlig – rene hender, god avstand og hold deg hjemme hvis du er syk!

Juleverkstedet arrangeres i samarbeid mellom Hamarøy frivilligsentral og Hamarøy bibliotek. Det er gratis og åpent for alle!

boksalg
boksalg

Boksalg

Biblioteket rydder i hyllene, og selger kasserte bøker i desember. Kanskje du finner en fin julegave til deg eller noen du er glad i?

Boksalget starter onsdag 2.desember på Drag og torsdag 3.desember på Oppeid og avsluttes fredag 18.desember. Det er boksalg både på Drag filial og på hovedbiblioteket på Oppeid.

10 kr per bok

100 kr for en pose full

Bøkene kan betales med vipps på Drag, og vipps eller kort på Oppeid.

bokønsker
bokønsker

Ønsk deg en bok!

Hvilken bok ønsker du deg til jul?

18.desember trekker vi tre heldige vinnere som får ønsket sitt oppfylt og får boka til odel og eie. For å være med i trekningen må du:

1. Skrive bokønsket ditt på et ønske-hjerte

2. Henge ønske-hjertet på bokønske-veggen på Oppeid eller Drag bibliotek

For at vi skal kunne oppfylle ønsket ditt må boka være i salg i norske bokhandler. Maks verdi kr. 400. Det kan hende ønsket først lar seg oppfylle over nyttår. Og du får bare et ønske på bokønske-veggen, så tenk deg godt om hva du ønsker deg!

Åpningstider i julen

Hamarøy bibliotek holder stengt i jula.

Drag filial – stengt fra 19.desember til 3.januar

Hovedbiblioteket på Oppeid – stengt fra 22.desember til 3.januar.

Meråpent bibliotek på Oppeid er tilgjengelig alle dager, også hele jula, fra kl. 07.00 - 21.00. Ta kontakt hvis du vil ha tilgang til meråpent bibliotek!