Over 50 "Ti på toppere" fant veien til Drag aktivitetspark for premieutdeling for fjorårets turer. Kjell Fredriksen delte ut flotte premier til små og store, og gjengen fra Drag Idrettslag serverte nydelige kaker, kaffe og godt vertskap.

Trening for pensjonister på Skutvik var populært. Trivelig å ta en kaffe med gjengen etterpå på Arctic Salmon Senter. Flott gjeng pensjonister som vet å holde seg i godt humør og form!

På BUA på Oppeid kom det folk som aldri har vært der før og som syntes det var veldig kjekt.

De minste ungene på Drag løp Minirralløpet rundt Tysfjord AVSO. De største ungene løp fra ASVO, opp og rundt fotballbanen, før de returnerte ned til ASVO og i mål.

På onsdag hadde Tysfjord AVSO åpning av Onsdagsdoudje. Samme dag fikk de besøk fra Helsedirektoratet.

Ruslegruppe på Ulvsvåg hadde fin tur i eventyrskogen og møtte stortingspolitikere hos Sigrid Rasmussen.

På torsdag var det masse forskjellige aktiviteter med Stall Eivik Dyreferie Sujtto og Galleri Ulvsvågfjell. Det var 30 stykker både barn og voksne som deltok i aktiviteter. Som ridning, gåing, leiing, vandring på galleriet og på gården og ikke minst oppmerksomhet til smådyrene. Det var veldig hyggelig stemning, selv om det var høljeregn.

Til tross for både vær og konfirmasjon på lørdag deltok 20 stykker i grilling ved gapahuken i Langnesosen (Tranøy). Det var veldig trivelig møte.

Se bilder fra aktiviteter nedenfor.