Koronaviruset gir en ny type hverdag for de fleste av oss. For mange betyr det mer tid hjemme. Tid det er fint å fylle med aktiviteter alene eller sammen med de du allerede deler dagene med.

Uteaktivitet er artig, sunt og smittefritt om det gjøres på rette måten. Salten friluftsråd sammen med Polarsirkelen friluftsråd og Statskog vil derfor oppfordre alle til å bli med på aktivitetskonkurransen #kofførsittinne:

Hver dag kl 14.00 legger vi ut et nytt aktivitetsforslag på våre facebookside/instagramkonto/nettside. Du oppfordres til å gjøre aktiviteten, ta bilde av/film den, legge det ut på facebook eller instagram med emneknaggen #kofførsittinne. Ønsker du heller å sende bildet til Salten friluftsråd på Messenger eller epost (friluftsrad@salten.no), kan du det.

Hver dag kl 14.00 plukker vi ut en vinner som får en fiskestang eller buff fra Statskog. Fredager plukker vi en ukesvinner som får Salten friluftsråds t-skjorte «Koffør sitt inne når alt håp e ute».

Aktivitetskonkurransen #kofførsittinne går til hverdagen blir mer normal igjen.

Dagens aktivitet:
Ut å spise mat (send inn til oss eller merk bilde/film med #kofførsittinne på instagram/facebook innen kl 1400 i morgen 20. mars for å være med i trekningen av premie).