Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Arrangement

Sommerles 2022 starter med åpningsfest

Sommerlesfortellinga er oversatt til samisk for første gang og Sommerles-forfatter Mari Moen Holsve skal samle alle skolebarn fra 1. til 7. klasse i Hamarøy til storveis markering av Sommerles - både på norsk og på samisk! Sommerles starter med åpningsfest på Hamsunsenteret 1. juni.

Mari Moen Holsve 2

Biblioteket avlyser førjulsarrangement

Nye nasjonale smitteverntiltak trer i kraft natt til onsdag og det vil få konskevenser for våre arrangement i biblioteket. Kulturskolekonsertene med høytlesing på norsk og lulesamisk samt juleverkstedene blir alle avlyste.

IMG_20211201_085452228[1]

Hábmera girjjevuorkká /Hamarøy bibliotek i desember

Adventslysene er tent og julebøkene er funnet fram. I adventstiden er det arrangement i biblioteket både for barn og voksne i biblioteket. Her er en oversikt over planlagte arrangement og åpningstidene i desember. 

Hamarøy bibliotek: arrangementer og åpningstidene i desember

Aktuell bokpresentasjon på biblioteket

Møt Simen Sætre på biblioteket torsdag 4. november kl 19.00. Boken Den nye fisken - om temmingen av laksen og alt det forunderlige som fulgte kom ut tidligere denne måneden. Boken beskriver norsk fiskeoppdretts historie og kritikerne er begeistret.

den-nye-fisken

Sáme giellavahkko Ájluovta girjjevuorkkáfiliálan! - Samisk språkuke på Drag bibliotekfilial!

Gålgådismáno 25. biejve álggá sáme giellavahkko. Sáme låhkåmguovdásj ja Hábmera girjjevuorkká gåhttju ulmutjijt boahtet gulldalittjat ja duodjuhittjat Ájluovta girjjevuorkkáfiliálan. Anne Silja Turi sábmáj låhkå.

25. oktober starter Samisk språkuke. Nasjonalt senter for samisk i opplæringa og Hamarøy bibliotek inviterer til Strikk og lytt på Drag bibliotekfilial. Anne Silja Turi leser for oss på lulesamisk.

strikk og lytt_fb_bilde_

Boklansering på Drag bibliotekfilial

Velkommen til unik boklansering 26.5.2021 kl 19.00 på Drag bibliotekfilial. Are Markku Tjikkom har oversatt Alice i Eventyrland av Lewis Carroll til lulesamisk og boka er nå kommet fra trykkeriet og er klar for lansering.

Are Tjikkom

Valgprat - Torsdager på biblioteket

Valgprat - Hvem blir den neste presidenten i USA? Og hva betyr det for oss?
5.november kl 18.00 på Hamarøy bibliotek, Oppeid.

Oppslag infoskjerm[1]

Arrangement

Det gjennomføres arrangement både på hovedbiblioteket på Oppeid og på Drag filial. Ta gjerne kontakt om du har lyst til å bidra med innhold eller har ønsker for arrangement i bibliotekene.

Høsten 2020 vil vi ha få arrangement, og kun gjennomføre arrangement som overholder gjeldende retningslinjer for å begrense smitte av covid-19/koronavirus. 

Torsdager på biblioteket høytlesningsdagen