Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Vann- og avløpsprosjektet på Drag

Trasé fotgjengere

I forbindelse med gravingen over RV, Dragsarmen, er mønster for fotgjengere lagt om. Følg skilting og vær oppmerksom.

Kart over område i Drag sentrum med markerte omvei

Kryssing av RV827 (Dragsarmen)

Vann- og avløpsarbeidene i krysset Dragsarmen-Hellandsveien vil starte opp denne uken (uke 18). Entreprenør vil først klargjøre med skilting, flytting av fotgjengerovergang og sette opp gjerder. Etter kryssing av Dragsarmen, RV827, vil arbeidene med kryssing av Hellandsveien, FV7536, starte opp. Når gravearbeidene starter vil det kun være ett kjørefelt som er åpent for trafikk. 

Kart over lysregulering på Drag

Stengt vann på Drag

Vannet vil bli stengt på Drag torsdag 18. april 2024 fra kl 15.00 til 22.00. Dette på grunn av en større omkobling i forbindelse med vann- og avløpsprosjektet på Drag (les om prosjektet på egen side). Det er sendt ut informasjon til alle abonnenter som blir berørt. Vi ber dere tappe opp nødvendig forbruksvann.

Vann i vask

Veien i Luokta er lagt om for trafikk

Entreprenøren har nå snart gjort sine arbeider ferdig i Hamnhågen på Drag og vil fortsette langs Luokta frem til påsken. Veien i Luokta er midlertidig lagt om for trafikk, slik at arbeidene her kan gjennomføres. Det vil være omkjøringsvei her frem til uke 15. Det jobbes i forbindelse med vann- og avløpsprosjektet på Drag (les om prosjektet på egen side). 

Kart som viser Luokta på Drag

Stengt vann på Drag

Oppdatert. Grunnet manglede leveranse på deler må Hamarøy kommune flytte vannavstening på Drag. Vi beklager dette. Vannet vil bli stengt på Drag torsdag 07. mars 2024 fra kl 14.00 til 22.00. Dette på grunn av en større omkobling i forbindelse med vann- og avløpsprosjektet på Drag (les om prosjektet på egen side). Det er sendt ut informasjon til alle abonnenter som blir berørt. Vi ber dere tappe opp nødvendig forbruksvann.

Vann i vask

Vann- og avløpsprosjektet på Drag

På denne siden vil det bli lagt ut info om fremdrift, stengte veier og andre informasjon som berører innbyggerne.  

To gravemaskiner står ved havet