Foto: Svetlana Gracheva
Hamarøy treningssenter. Foto: Svetlana Gracheva

Om treningssenteret

Hamarøy treningssenter har et bredt utvalg av utstyr til trening. Senteret har blant annet tredemøller, spinningssykler, ellipsemaskiner, og et eget område for frivekter.

OBS! Husk å rydde etter deg før du forlater lokalet, samt se til at døren er helt lukket.

Foto: Svetlana Gracheva
Hamarøy treningssenter. Foto: Svetlana Gracheva

Medlemskap

Aldersgrensen ved treningssenteret er fra det året en fyller 16 år. De mellom 16-17 år har anledning til å bruke treningssenteret fra kl. 08:00 til kl. 21:00 mandag-torsdag, og fredag kl. 08:00 - 15:30. Medlemmer 16-17 år har mulighet til å trene utenom oppgitte tidspunkt sammen med et medlem over 18 år, med avtale med treningssenteret.

Medlemmer over 18 år har tilgang til treningssenteret mandag-søndag kl. 05:00 - 24:00.

Går nøkkelkortet tapt, koster det kr 200 å få skrevet ut nytt.

Treningssenteret er betjent på kveldstid, mandag-torsdag, kl. 18.00 - 21.00. Kjøp av treningskort gjøres i dette tidsrommet.

Timeplan

Hamarøy treningssenter sin Timeplan 2022 kan du laste ned i pdf.

Flere grupper har oppsatte tider på treningssenteret. Blant annet Knut Hamsun videregående skole, miljøtjenesten og Frisklivssentralen. Medlemmene kan benytte treningssenteret på disse tidene, unntatt når det er trim for eldre og for de med Frisklivsresept.

Styrketrening eldre
Styrketrening for 62+. Foto: Svetlana Gracheva

Gruppetimer

Mandagstrim i Hamarøyhallen

Gratis og for alle: kl. 16.00 - 17.00

Styrketrening for 62+

Hver mandag og torsdag, kl. 09:00-11:00 møtes en gjeng spreke pensjonister og trener sammen i treningssenteret på Oppeid. Mandager er fysioterapeut Birgit Holien tilgjengelig for spørsmål og veiledning.

Spinningsal. Foto: Svetlana Gracheva
Spinningsal. Foto: Svetlana Gracheva

Spinningstilbudet

Frisklivsenteret tilbyr spinning tirsdag og torsdag, kl. 18:00 – 19:00, hvor Sykkelklubben stiller med instruktører. Følg gjerne facebookside for mere informasjon.