Hamarøyhallen inni ny

Aktivitetet

Hallen har sportsdekke med oppmerking til flere forskjellige idretter, blant annet fotball, håndball, volleyball, basket og minihåndball. I tillegg til dette har vi utstyr til å drive med fysisk aktivitet av ulikt slag.

I det daglige benyttes sportshallen av skolene i bygda og til treninger i regi av lokale idrettslag og andre grupper, blant annet innen idrettene volleyball, fotball, innebandy og klatring. Det arrangeres også jevnlig turneringer og mesterskap innen to av disse idrettsgrenene. Hallen blir også brukt av Frisklivssentralen for grupper og enkeltpersoner som har frisklivsresept.

Ved siden av fysisk aktivitet, benyttes hallen ved større arrangement. Hallen har vært brukt til å arrangere blant annet Hamarøynatta, Blankbygda shoppingsenter, ulike konserter, seminarer og konferanser, samt 17. mai, lokale loppemarkeder og informasjonsdager.

Klatrehallen Hanarøyhallen

Klatrehall

Kommunen har en egen 18 m høy klatrehall som sto ferdig våren 2022. Denne er for tiden åpen:

  • Tirsdager 18.00 til 20.00 og søndager 16.00 til 18.00
  • Onsdager 18.00 til 19.30, barneklatring
  • Torsdager 18.00 til 20.00, ungdomsklatring

Det er klatregruppa i Hamarøy idrettslag som holder åpent disse tidspunktene. Klatrehallen er en del av bygningsmassen tilhørende Hamarøyhallen.

Spinningsal

Spinning- og flerbruksrom

I tillegg til sportshallen er det også et rom for spinning og tre flerbruksrom. Et som heter Kraftstasjonen, med et velutstyrt kjøkken, et større rom i 2.etg som kan leies ut, og et litt mindre flerbruksrom med et lite kjøkken som er til utleie.

Foto: Svetlana Gracheva

Treningssenter

Treningssenteret er også en del av bygningsmassen tilhørende Hamarøyhallen. Les mer om Hamarøy treningssenter her.