Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Ungdom

Trenger du noen å snakke med? Ta kontakt! På telefon 911 60 616.

Bekymringstelefonen i Hamarøy betjenes av helsepersonell. De du møter i andre enden av telefonen har kunnskap om psykisk helse, og du kan ringe til oss om stort og smått som du bekymrer deg om. Vi har åpent mellom kl. 09.00 - 15.00 på hverdager. Du kan også sende oss en sms, så kan vi avtale tid for en prat på et tidspunkt som passer deg. Du når oss på telefon: 911 60 616. Husk på at vi har taushetsplikt.

Du kan også kontakte oss via chatten nederst på siden til høyre. 

Slettmeg.no – hjelper deg å slette ting på nettet. Hvis du blir mobbet eller plaget i sosiale medier eller andre steder på nett, kan det være vanskelig å få slettet informasjonen. Slettmeg.no gir gode tips og kan hjelpe deg.

Blir du mobbet eller kjenner du noen som blir det? Her kan du varsle om mobbing.

Mobbeknapp 100x100.png

Aktuelt

Fem barn sitter og ser på fire hester ute på gård

Friluftskolen 2024

Hamarøy kommune har arrangert friluftskole 1.-3. juli. Friluftskolen er gratis tilbud til barn i alder 10-13 år. I år var deltagere på besøk på Stall ...
Kroppsdeller laget av keramikk: lunge, hjerte, tarmen, lever, beina

God sommer fra Oppeid skole

Nå er skoler i Hamarøy i gang med ferien. Men siste dager i juni var fulle av arrangementer. Her er siste nyheter fra Oppeid skole.
Fire elever i 1.-4. klasse sykler på skolegård, voksen passer på

Klar til sykkeltur til Kalstadsjøen

Tradisjonen tro hadde 1.-4. klasse på Oppeid skole sykkelløype i skolegården også i år. Elevene lærte om noen trafikkregler og fikk trene sine sykkelf...