Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Skole nyheter

Korona-tiltak på Oppeid skole

Vi er nå inne i dag 3 i denne litt spesielle situasjonen vi er i akkurat nå. Ungdomstrinnet er på rødt nivå, barnetrinnet i utg.pkt. på gult nivå. Vi på Oppeid skole har iverksatt tiltak for rødt nivå for hele skolen i 2 uker, også (mest) av praktiske grunner, samt at vi ser at dette går helt greit uten at elevene mister noe, verken undervisning eller sosialt felleskap. 

Dronefoto av bygning til Badjesijda skåvllå - Oppeid skole

God jul fra Oppeid skole

SFO har stengt 23.desember 2020. Har vanlig åpningstid 21., 22., 28., 29., og 30. desember. Hvis de er ute, kan de nås på telefon 47 64 83 02. Rektor har hjemmekontor  21. og 22. desember, og kan nås på telefon 913 34 459. Skolen starter mandag 4.januar 2021.

Bilde: Oppeid skole

Læringsmiljøprosjektet – Om elevenes psykososiale læringsmiljø

Skolene og barnehagene i Hamarøy deltar i et 2-årig prosjekt i regi av Utdanningsdirektoratet og Læringsmiljøsenteret ved Universitet i Stavanger, som omhandler elevenes psykososiale læringsmiljø. Ansatte i skolene og barnehagene kurses, jobber i nettverk og får veiledning 2 gr/semester fra Læringsmiljøsenteret.

Spekter-Figur

Mye nytt på Oppeid skole skoleåret 2020/2021

Oppeid skole har skolestart etter sommerferien mandag 17.august vanlig tid, kl 08.20. Da starter skolen opp med full skoledag. Hvis været tillater det, samles alle ute på skoleplassen til felles oppstart. Det blir flere endringer i skolehverdagen.

Dronefoto av bygning til Badjesijda skåvllå - Oppeid skole

Sommerferie på Oppeid skole

Sommerferien er godt i gang, og har for mange av oss fått en fantastisk oppstart, med nydelig vær og badetemperaturer. Ansatte på Oppeid skole takker alle elever, foreldre/foresatte og alle andre samarbeidspartnere for et godt og aktivt læringsår! På tross av en svært uvanlig slutt på året, med hjemmeskole siste del av semesteret, avlyste eksamener og alternative løsninger på avslutninger, så er hovedinntrykket at det har gått greit. Alle har stått på, kreative løsninger er brukt og alle har hatt en fantastisk bratt læringskurve med hensyn til digitale- og andre kreative kompetanser.

Foto: Oppeid skole
1