Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Skole nyheter

Kunstutstilling på Innhavet oppvekstsenter

Før påskeferie hadde Innhavet oppvekstsenter utstilling med ti fint innrammet kunstverkene. Det var ulike grafiske trykk av kunstnerne Kaare Espolin Johnsen og Odd Harrong. I forbindelse med dette presenterte elever fra ungdomstrinnet på Innhavet skole et kunstprosjekt som de hadde jobbet med en tid.

Presentasjon om Kaare Espolin Johnsen. Foto: privat

Søk SFO før 15. mars

Foreldre kan nå søke SFO-plass for barn for skoleåret som begynner høsten 2021.

Innhavet oppvekstsenter. Foto: Svetlana Gracheva

Korona-tiltak på Oppeid skole

Vi er nå inne i dag 3 i denne litt spesielle situasjonen vi er i akkurat nå. Ungdomstrinnet er på rødt nivå, barnetrinnet i utg.pkt. på gult nivå. Vi på Oppeid skole har iverksatt tiltak for rødt nivå for hele skolen i 2 uker, også (mest) av praktiske grunner, samt at vi ser at dette går helt greit uten at elevene mister noe, verken undervisning eller sosialt felleskap. 

Dronefoto av bygning til Badjesijda skåvllå - Oppeid skole

God jul fra Oppeid skole

SFO har stengt 23.desember 2020. Har vanlig åpningstid 21., 22., 28., 29., og 30. desember. Hvis de er ute, kan de nås på telefon 47 64 83 02. Rektor har hjemmekontor  21. og 22. desember, og kan nås på telefon 913 34 459. Skolen starter mandag 4.januar 2021.

Bilde: Oppeid skole

Læringsmiljøprosjektet – Om elevenes psykososiale læringsmiljø

Skolene og barnehagene i Hamarøy deltar i et 2-årig prosjekt i regi av Utdanningsdirektoratet og Læringsmiljøsenteret ved Universitet i Stavanger, som omhandler elevenes psykososiale læringsmiljø. Ansatte i skolene og barnehagene kurses, jobber i nettverk og får veiledning 2 gr/semester fra Læringsmiljøsenteret.

Spekter-Figur

Mye nytt på Oppeid skole skoleåret 2020/2021

Oppeid skole har skolestart etter sommerferien mandag 17.august vanlig tid, kl 08.20. Da starter skolen opp med full skoledag. Hvis været tillater det, samles alle ute på skoleplassen til felles oppstart. Det blir flere endringer i skolehverdagen.

Dronefoto av bygning til Badjesijda skåvllå - Oppeid skole
1 | 2