Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Skole nyheter

Sommermusikantene 2022: søk nå!

Er du mellom 13 og 18 år, kan du søke på sommerjobb som musiker, lydteknikker, scenearbeider eller arrangør/konferansier! Sommermusikantene skal, i samarbeid med Erling og Svein, øve inn et repertoar som fremføres på 4 konserter i Hábmer/Hamarøy, i perioden 18.07 - 30.07.2022. Les mer og søk her.

Sommermusikantene 2021. Foto: Svetlana Gracheva

Samfunnskunnskapsprøven og norskprøven

Oppeid skole voksenopplæring skal gjennomføre samfunnskunnskapsprøven og norskprøven (skriftlig og muntlig). Alle prøvene vil bli gjort ved Oppeid skole «Gulskola».

Oppeid skole «Gulskola». Foto: Svetlana Gracheva

Hábmer - Hamarøy i Norges finalen i UKM!

I helgen var det UKM fylkesfinale i Nordland. Deltagere og publikum fra hele fylket møttes på Svømmehallen scene i Bodø for å se alle unge artister og kunstnere. Hamarøy stilte med fem kulturelle innslag i fylkesfinalen, og to av dem gikk videre til Norges finalen. 

Lea, Frida og Silje som konferansierer på siste forestilling. Foto: privat

Påmelding til Rock mot Rus 2022

Rock mot rus er en rusfri ungdomsfestival som arrangeres hvert år i Andenes idrettshall. I år vil blant annet artister som Honningbarna og Tungtvann spille på festivalen.

Rock mot Rus 2022

Rock mot Rus på Andenes

Rock mot Rus er en rusfri ungdomsfestival for ungdom fra 8. klasse til 18 år og arrangeres hvert år i Andenes idrettshall. I år har de blant annet booket artister som Honningbarna og Tungtvann. Hamarøy kommune ønsker å tilby ungdommen i kommunen å reise på Rock mot Rus, og vil dekke deler av billetten samt busstransport med støtte fra Nordland fylkeskommune.

Rock mot Rus 2022

Ungdom og demokrati

Fredag 25. februar fikk Hábmera suohkan - Hamarøy kommune levert et innspills brev fra 7. klasse på Badjesijda skåvllå - Oppeid skole. Elevene har sett på hvordan de har det på fritiden og tenkt på om det var noen aktiviteter de for eksempel savnet.

Ordfører Britt Kristoffersen mottar et brev fra 7. klasse. Foto: Svetlana Gracheva

UKM Hábmer-Hamarøy 2022

Hvert år deltar over 20.000 ungdommer, i hele landet, på UKM (Ung Kultur Møtes). Dette er landets viktigste visningsarena for ungdommer mellom 13-20 år. Her får du vise frem det du kan og det du brenner for. (OBS! Ungdom ned til 10 år kan delta på UKM, men kun ungdom fra 13 år kan gå videre til fylkesfestivalen). UKM 2022 i Hamarøy arrangeres under Mihá-uka 30. mars. Påmeldingsfrist 23. mars.

UKM 2022

Søk SFO før 15. mars

Foreldre kan nå søke SFO-plass for barn for skoleåret som begynner høsten 2022.

Drag skole

Ungdataundersøkelsen i Hamarøy 2022

I 2022 gjennomføres Ungdata- og Ungdata junior undersøkelsen i Hamarøy kommune. Ungdata er en spørreundersøkelse blant elever på ungdomstrinnet. Ungdata junior er en spørreundersøkelse blant elever på mellomtrinnet. Undersøkelsen skal gjennomføres i løpet av uke 5 til 7. Tidligere har kommunen gjennomført undersøkelsen i 2013, 2016, 2019 og 2021.

Ungdom sammen

Tilkallingsvikarer Drag SFO

Drag SFO har behov for tilkallingsvikarer. Vi ser etter deg som er engasjert i barna og elevene, kan samarbeide og bidrar til et godt miljø på SFO. Kontakt SFO-leder Ann Urheim på 400 45 903 eller e-post: ann.brattaker.urheim@hamaroy.kommune.no.

Drag skole.