Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Skole nyheter

Solidaritetskafe på Oppeid skole

Oppeid skole gjennomførte en svært vellykket Solidaritetskafe torsdag 27. oktober, der inntektene fra salg av mat og ting går til: FORUT, med kr 9.269,- og Leger uten grenser, med kr 9.899,-.
Selger egenprodusert ukrainsk mat. Foto: Oppeid skole

Valg av nytt Hábmera Nuorajráde - Hamarøy ungdomsråd

17. oktober hadde Hábmera Nuorájráde - Hamarøy ungdomsråd sitt første møte etter ferien. Da ble Marte Berre valgt til leder og Dina S. Mohammed valgt til nestleder. De er begge fra Knut Hamsun videregående skole. Nytt i år er at det ikke er representant fra Innhavet oppvekstsenter. Foreløpig mangler en representant fra Knut Hamsun videregående skole samt vararepresentanter. 

Ungdomsrådet 2022

Verdensdagen for psykisk helse på Oppeid skole

På mandag markerte elever på Oppeid skole Verdensdagen for psykisk helse. De hadde foskjellige aktiviteter knyttet til dagen. Elever i 7. og 8. klasse har også tegnet.

Psykisk helse Oppeid skole 2022

Ungdata 2022: plaget av ensomhet

Ungdata-undersøkelsen for 2022 er gjennomført i Hábmera suohkan - Hamarøy kommune. Deltakende i undersøkelsen var 5.-7. trinn i grunnskolen, ungdomsskoletrinnet og videregående skole. Resultater viser at til tross for god organisert fritid og fysiske aktiviteter, det er mange ungdom i kommunen som er veldig mye plaget av ensomhet.

Kristin Green Johnsen, Folkehelsekoordinator, Ingrid Kjevik, Psykisk helse og representant for Team Barn og Unge, Bente Evensen og Johanne Punsvik, KORUS Nord i Narvik. Foto: Kristin G. Johnsen, Hamarøy kommune

Fin skoletur første dagen i september

Første dagen i september, hadde 5. - 7. klasse på Oppeid skole en fantastisk fin tur til Sigrid på Ulvsvågfjell. 

Elever på gåtur i Eventyrskogen. Foto: Oppeid skole

Bruk av lokale ressurser

10. klasse på Oppeid skole har bærekraftig mat og bruk av lokale ressurser på timeplanen. Tirsdag var temaet "trygge matsopper". Elever sanket, renset og tilberedte kantarell og piggsopp. Ivrige elever og for mange en helt ny opplevelse.

10. klasse på Oppeid skole. Foto: Oppeid skole

Sommermusikantene 2022: søk nå!

Er du mellom 13 og 18 år, kan du søke på sommerjobb som musiker, lydteknikker, scenearbeider eller arrangør/konferansier! Sommermusikantene skal, i samarbeid med Erling og Svein, øve inn et repertoar som fremføres på 4 konserter i Hábmer/Hamarøy, i perioden 18.07 - 30.07.2022. Les mer og søk her.

Sommermusikantene 2021. Foto: Svetlana Gracheva

Samfunnskunnskapsprøven og norskprøven

Oppeid skole voksenopplæring skal gjennomføre samfunnskunnskapsprøven og norskprøven (skriftlig og muntlig). Alle prøvene vil bli gjort ved Oppeid skole «Gulskola».

Oppeid skole «Gulskola». Foto: Svetlana Gracheva

Hábmer - Hamarøy i Norges finalen i UKM!

I helgen var det UKM fylkesfinale i Nordland. Deltagere og publikum fra hele fylket møttes på Svømmehallen scene i Bodø for å se alle unge artister og kunstnere. Hamarøy stilte med fem kulturelle innslag i fylkesfinalen, og to av dem gikk videre til Norges finalen. 

Lea, Frida og Silje som konferansierer på siste forestilling. Foto: privat

Påmelding til Rock mot Rus 2022

Rock mot rus er en rusfri ungdomsfestival som arrangeres hvert år i Andenes idrettshall. I år vil blant annet artister som Honningbarna og Tungtvann spille på festivalen.

Rock mot Rus 2022