Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Aktuelt

Elever inviterer til utstilling

I løpet av høsten har 1.-4. og 7.-8. klasse på Oppeid skole jobbet med ulike ting. Nå presenterer de utstillingen på Hamsunsenteret. Det som gjennomsyrer utstillingen, er Identitet og mangfold. Det blir åpent i senterets åpningstider i desember. Velkommen!

Utstillingen om Identitet og mangfold. Foto: Oppeid skole

Hverdagsglede – en julekalender for alle

Hábmera suohkan - Hamarøy kommune inviterer alle til å bli med på årets julekalender, som handler om hverdagsglede. Knytt bånd, vær aktiv, gi, vær oppmerksom og fortsett å lære. Dette er en aktivitetskalender med hyggelige, spennende og enkle gjøremål i ukene frem mot jul. Barn og voksne kan delta uavhengige av hverandre, eller sammen - kalendrene er samkjørte.

Julekalender felles-01-01_1100x825

Tilskudd til inkludering av barn og unge

Nå kan det søkes tilskudd til inkludering av barn og unge. Målet med tilskuddsordningen er å legge til rette for at alle barn og unge skal ha mulighet til mestring og samfunnsdeltakelse. Tilskuddsordningen skal bidra til utvikling av åpne møteplasser, deltakelse på ferie- og fritidsaktiviteter og fullføring av utdanningsløp. Målgruppen er barn og unge i alderen fra 0 til og med 24 år som av ulike grunner står i fare for å havne i utenforskap. Søknadsfristen er 18. november 2022

Søk tilskudd til inkludering av barn og unge. Foto: Svetlana Gracheva

Solidaritetskafe på Oppeid skole

Oppeid skole gjennomførte en svært vellykket Solidaritetskafe torsdag 27. oktober, der inntektene fra salg av mat og ting går til: FORUT, med kr 9.269,- og Leger uten grenser, med kr 9.899,-.
Selger egenprodusert ukrainsk mat. Foto: Oppeid skole

Gratis og rusfri konsert med fri alder

Det blir en stas-kveld i det nye aktivitetsrommet i Klatrehallen på Oppeid, torsdag 13. oktober. Vi innvier lokalene med konsert med Bodø-bandet Barnevænnlig.

Velkommen til gratis konsert med Barnevænnlig.Foto: Barnevænnlig

Verdensdagen for psykisk helse på Oppeid skole

På mandag markerte elever på Oppeid skole Verdensdagen for psykisk helse. De hadde foskjellige aktiviteter knyttet til dagen. Elever i 7. og 8. klasse har også tegnet.

Psykisk helse Oppeid skole 2022

Ungdata 2022: plaget av ensomhet

Ungdata-undersøkelsen for 2022 er gjennomført i Hábmera suohkan - Hamarøy kommune. Deltakende i undersøkelsen var 5.-7. trinn i grunnskolen, ungdomsskoletrinnet og videregående skole. Resultater viser at til tross for god organisert fritid og fysiske aktiviteter, det er mange ungdom i kommunen som er veldig mye plaget av ensomhet.

Kristin Green Johnsen, Folkehelsekoordinator, Ingrid Kjevik, Psykisk helse og representant for Team Barn og Unge, Bente Evensen og Johanne Punsvik, KORUS Nord i Narvik. Foto: Kristin G. Johnsen, Hamarøy kommune

Fin skoletur første dagen i september

Første dagen i september, hadde 5. - 7. klasse på Oppeid skole en fantastisk fin tur til Sigrid på Ulvsvågfjell. 

Elever på gåtur i Eventyrskogen. Foto: Oppeid skole

Bruk av lokale ressurser

10. klasse på Oppeid skole har bærekraftig mat og bruk av lokale ressurser på timeplanen. Tirsdag var temaet "trygge matsopper". Elever sanket, renset og tilberedte kantarell og piggsopp. Ivrige elever og for mange en helt ny opplevelse.

10. klasse på Oppeid skole. Foto: Oppeid skole