Offisiell åpning av lesekiosk

Velkommen til offisiell åpning av Lesekiosk nr. 123 på Skutvik i Hamarøy. Lesekiosken har blitt til i et samarbeid mellom Hamarøy kommune, Telenor, Sparebankstiftelsen DNB og Foreningen !les.

Lesekiosken vil stå mellom den nyrestaurerte kommunale kaia (gamle dampskipskaia) og Tankenes plass. Her kan du finne deg en bok, og du kan sette en bok som du tenker at andre vil ha glede av å lese. Lesekiosken er til for hele Hábmera/Hamarøy og vil ha bøker på både norsk og samisk.

Etter åpninga av lesekiosken går vi i samlet flokk til Punjjorda. Der vil Lars Bremnes holde en minikonsert, - som skal etterfølges av en samtale mellom Lars Bremnes og ordfører Britt Kristoffersen om prosjektet Det nye nord og om Hamarøy. 

Lars Bremnes og prosjektet Det nye nord

Lars Bremnes skal være i Hamarøy siste uka i august i forbindelse med Bodø 2024-prosjektet Det nye nord. Målet er at han skal bli kjent med kommunen for å bli inspirert til å skrive ny musikk om Hamarøy slik som Hamarøy er nå. Lars Bremnes har tidligere vært i Narvik en uke, og ryktene sier at vi vil få høre noe av det som ble produsert etter det oppholdet. 

NB! Arrangementet er gratis, men for å sikre deg plass må du sende mail til biblioteket@hamaroy.kommune.no og registrere deg med navn. Det er først til mølla-prinsippet som gjelder.

Arrangementet blir til i et samarbeid mellom Hamarøy bibliotek, Punjjorda, Nordland fylkesbibliotek, Norsk kulturråd, Fritt Ord og Bodø 2024.