Kunder som hadde aktive kort 12. mars 2020, vil nå få åpnet kortene igjen automatisk. Kontrakten vil bli forlenget tilsvarende det tidsrommet treningssenteret har holdt stengt.

De som ikke har aktive medlemskort kan komme i bemannet åpningstid mandag, onsdag og fredag kl.17.00-20.30 for å kjøpe kort.

Åpningstidene i sommer vil være mandag-fredag kl 10.00-20.30.

Hamarøy treningssenteret er avhengig av deres samarbeid for å kunne holde åpent

For at Frisklivssentralen skal kunne holde treningssenteret åpent og trygt for kunder er det svært viktig at kunder samarbeider godt og overholder trivselsregler og smittevernregler. Konsekvensen av å ikke følge reglene vil være utestengelse og i ytterste konsekvens kan treningssenteret se seg nødt til å stenge dørene igjen. Les derfor reglene i treningssenteret nøye, slik at dere er godt kjent med rutinene før dere trener.

Det er kun fem personer som kan trene om gangen, og det kan bety at du kan oppleve å komme til fullt senter og kanskje må vente litt. Derfor oppfordrer Frisklivssentralen alle kunder til å avslutte trening etter 1 ½ time dersom det er fullt – så får flere benyttet seg av tilbudet. Det kan også være lurt å planlegge treningen til tidspunkt hvor det generelt er færre som trener.

Det vil bli utført uanmeldte kontroller i ubemannet åpningstid. Dersom kunder oppdager at trivsels- og smittevernregler ikke blir overholdt, blir Frisklivssentralen glade for beskjed om dette.

Covid-19 retningslinjer kunder 02.07.2020 PDF document ODT document

Informasjon til publikum om smittereduserende tiltak 02.07.2020 PDF document ODT document

Trivselsregler (korona) PDF document ODT document