Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Ungdata 2022: plaget av ensomhet

Ungdata-undersøkelsen for 2022 er gjennomført i Hábmera suohkan - Hamarøy kommune. Deltakende i undersøkelsen var 5.-7. trinn i grunnskolen, ungdomsskoletrinnet og videregående skole. Resultater viser at til tross for god organisert fritid og fysiske aktiviteter, det er mange ungdom i kommunen som er veldig mye plaget av ensomhet.

Kristin Green Johnsen, Folkehelsekoordinator, Ingrid Kjevik, Psykisk helse og representant for Team Barn og Unge, Bente Evensen og Johanne Punsvik, KORUS Nord i Narvik. Foto: Kristin G. Johnsen, Hamarøy kommune

Bruk av lokale ressurser

10. klasse på Oppeid skole har bærekraftig mat og bruk av lokale ressurser på timeplanen. Tirsdag var temaet "trygge matsopper". Elever sanket, renset og tilberedte kantarell og piggsopp. Ivrige elever og for mange en helt ny opplevelse.

10. klasse på Oppeid skole. Foto: Oppeid skole