Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Historisk helg i Salten!

Alle 10 medlemskommuner i Salten kultursamarbeid var samlet denne helgen i Bodø for å konstituere det første ungdomsrådet for Salten. Hábmer-Hamarøy var representert med Ingvill Nedregård og Vilja Eriksen fra Hamarøy ungdomsråd. Sammen med dem reiste fritidsleder Gerda Jaanus.

10 kommuner har gått sammen for å danne Salten ungdomsråd. Foto: privat

UKM 2023: påmelding er åpent

Dette er landets viktigste visningsarena for ungdommer mellom 13-20 år. Her får du vise frem det du kan og det du brenner for - dans, duodje, musikk, teater, trylling, fotografi, tekst, maleri, film etc. Det meste er lov på UKM! Vi trenger også scenearbeidere, teknikere og konferansierer. Meld deg på innen 17. februar 2023.

UKM 2022: Blått vann v/Vilja, Ingvild, Ronya, Espen og Marius. Foto: privat

Ferie for alle vinter 2023

Røde Kors arbeider aktivt for å sikre at alle barn får like muligheter. Gjennom Ferie for alle kan barn fra familier med landvarig svak økonomi få mulighet til å reise på ferie med sine foreldre og søsken på lik linje med andre barn. I år arrangerer Bodø Røde Kors vinterferie i Sulitjelma fra tirsdag 28. februar - fredag 03. mars. Søknadsfrist 26. januar 2023.

Ferie foe alle 2023. Foto: Røde Kors

Santa Lucia på Oppeid skole

I går kom det en nydelig liten gjeng med 1.klassinger som sang Santa Lucia og delte ut pepperkaker. Klassen er større, men akkurat på Luciadagen var mange av skolens elever borte, så derfor var det bare 4 i 1.klasse. Men de var til gjengjeld så flinke!

Elever i 1.klasse går i Luciatog. Foto: Oppeid skole

Elever inviterer til utstilling

I løpet av høsten har 1.-4. og 7.-8. klasse på Oppeid skole jobbet med ulike ting. Nå presenterer de utstillingen på Hamsunsenteret. Det som gjennomsyrer utstillingen, er Identitet og mangfold. Det blir åpent i senterets åpningstider i desember. Velkommen!

Utstillingen om Identitet og mangfold. Foto: Oppeid skole

Hverdagsglede – en julekalender for alle

Hábmera suohkan - Hamarøy kommune inviterer alle til å bli med på årets julekalender, som handler om hverdagsglede. Knytt bånd, vær aktiv, gi, vær oppmerksom og fortsett å lære. Dette er en aktivitetskalender med hyggelige, spennende og enkle gjøremål i ukene frem mot jul. Barn og voksne kan delta uavhengige av hverandre, eller sammen - kalendrene er samkjørte.

Julekalender felles-01-01_1100x825

Tilskudd til inkludering av barn og unge

Nå kan det søkes tilskudd til inkludering av barn og unge. Målet med tilskuddsordningen er å legge til rette for at alle barn og unge skal ha mulighet til mestring og samfunnsdeltakelse. Tilskuddsordningen skal bidra til utvikling av åpne møteplasser, deltakelse på ferie- og fritidsaktiviteter og fullføring av utdanningsløp. Målgruppen er barn og unge i alderen fra 0 til og med 24 år som av ulike grunner står i fare for å havne i utenforskap. Søknadsfristen er 18. november 2022

Søk tilskudd til inkludering av barn og unge. Foto: Svetlana Gracheva

Solidaritetskafe på Oppeid skole

Oppeid skole gjennomførte en svært vellykket Solidaritetskafe torsdag 27. oktober, der inntektene fra salg av mat og ting går til: FORUT, med kr 9.269,- og Leger uten grenser, med kr 9.899,-.
Selger egenprodusert ukrainsk mat. Foto: Oppeid skole

Gratis og rusfri konsert med fri alder

Det blir en stas-kveld i det nye aktivitetsrommet i Klatrehallen på Oppeid, torsdag 13. oktober. Vi innvier lokalene med konsert med Bodø-bandet Barnevænnlig.

Velkommen til gratis konsert med Barnevænnlig.Foto: Barnevænnlig

Verdensdagen for psykisk helse på Oppeid skole

På mandag markerte elever på Oppeid skole Verdensdagen for psykisk helse. De hadde foskjellige aktiviteter knyttet til dagen. Elever i 7. og 8. klasse har også tegnet.

Psykisk helse Oppeid skole 2022