Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Aktuelt

Innhavet Oppvekstsenter skaper desembermagi

Barn og voksne ved Innhavet Oppvekstsenter skaper desembermagi i lokalsamfunnet. Tradisjonen tro, møttes både barnehage- og skolebarn, foresatte og ansatte til lykteverksted denne uken. Torsdag den 30. november, vil barnehage- og skolebarn dele ut hjemmelagede lykter og synge naboer og næringsliv på Innhavet. Dette er en tradisjon og besøk som mange setter stor pris på.

Barn og voksne på LysLykteVerksted på Innhavet oppvekstsenteret

Hverdagsglede – en julekalender for alle

Hábmera suohkan - Hamarøy kommune inviterer alle til å bli med på årets julekalender, som handler om hverdagsglede. Knytt bånd, vær aktiv, gi, vær oppmerksom og fortsett å lære. Dette er en aktivitetskalender med hyggelige, spennende og enkle gjøremål i ukene frem mot jul. Aktivitetene kan gjøres i samarbeid med andre eller alene og er du barn, så kan du be om hjelp fra en voksen. Hver fredag trekkes det ut en deltaker som får en liten oppmerksomhet fra Hamarøy Frivilligsentral og Frisklivssentralen.

Kristin G. Johnsen og Karina A. Thorbergsen

Nytt biblioteksystem på plass neste uke

Biblioteket skal gå over til nytt system for utlån av bøker mandag 20. november. Hvis du har planer om et bibliotekbesøk må du enten komme før 15.00 i dag, bruke meråpent i helga, - eller vente til onsdag 22. november. 

Fra og med neste uke er vi et Bibliofil-bibliotek

Hamarøy og Steigen blir bestevenner

Hamarøy og Steigen er nabokommuner, men det er ikke mange fellesarenaer for ungdom til å møtes. Med arrangementet «Hamarøy og Steigen blir bestevenner» på fredag 3. november ønsker fritidsleder i Hábmera suohkan - Hamarøy kommune Gerda Jaanus og barne- og ungdomsarbeider i Steigen kommune Camilla Andersen bygge relasjoner tvers av kommunegrenser, og de er takknemlig til ungdommens fylkesråd som har gitt støtte til dette arrangementet og gjort det mulig å gjennomføre.

Plakat Hamarøy og Steigen blir bestevenna

Takknemlig for støtte

Innhavet oppvekstsenter samlet inn kr 1800,- til årets TV-aksjon! Pengene kom både fra folk som kjøpte kake på kaffen, som var arrangert på skolen, men også fra folk som bare ville støtte saken. Dette er elever og ansatte på Innhavet oppvekstsenter veldig takknemlig for. Pengene ble sendt til årets TV-aksjon.

Innhavet oppvekstsenter

Veldig fornøyd med resultat

Elever og ansatte på Oppeid skole er veldig fornøyd med resultatet av Solidaritetskafé, som de hadde på torsdag 19. oktober. Det kom inn 12718,- kr til Forut sine prosjekter for barn i Malawi og 9500,- kr til årets TV-aksjon. Tusen takk til alle som besøkte Solidaritetskaféen og støttet to viktige saker! Vi er stolte av barna på skolen som i de siste ukene har stått på og laget diverse for å selge og som sto i salgsboder og kaféen på torsdag og gjorde en kjempeinnsats.
Pynt på bordet til salgs

Solidaritetskafé på Oppeid skole

Velkommen til Solidaritetskafé på Oppeid skole torsdag 19. oktober kl. 11-12.30! Inntekter doneres til Forut sin barneaksjon (barn i Malawi) og årets TV-aksjon. 

Mat på borde

BlimE-dansen 2023

Hele Oppeid skole og voksenopplæring var med å danset BliMe-dansen fredag klokka 12.00. Tema for årets BlimE handler om å finne sin plass og sin rolle i fellesskapet. Elevene oppfordres til å se etter det gode rundt seg, det gode i andre og det gode i seg selv. Drøm stort, lek fritt og svev høyt!

Elever fra Oppeid skole danser Blime dans

Dronning Sonjas skolepris

Àjluovta skåvllå/Drag skole er nominert til Dronning Sonjas skolepris 2023. Dronning Sonjas skolepris deles ut annethvert år til en skole som har utmerket seg ved å praktisere likeverd og inkludering. Det legges vekt på at barn og unge skal oppleve et faglig, sosialt og kulturelt felleskap på skolen. Alle skal oppleve at de er anerkjente deltakere i skolefellesskapet. Samtidig skal elevene sikres et fullverdig og likeverdig opplæringstilbud som tar hensyn til at elever er ulike.

Skoleelever på fjelltur

Basecamp Salten 2023

Basecamp Salten ønsker å stimulere til friluftsliv på tvers av forutsetninger og interesser. Det er en årlig friluftscamp for ungdommer 8. klassetrinn til 18 år. I år inviterer Fauske kommune med samarbeidspartnere til Finneid 15.-17. september. Påmeldingsfrist er 3. september.

Folk spiller painball