Merete Amundsen er assisterende rektor på Drag skole. Hun er utdannet adjunkt, og har arbeidet ved Drag skole siden 2012. Merete har vært både kontaktlærer, spesialpedagog og faglærer. Har de siste årene også vært/er IKT-veileder på skolen, og sitter i IKT-gruppen for Hamarøyskolene. Hun bor på Drag, og er etablert med mann og barn i alderen 9 til 19. Før Merete ble lærer, har hun drevet eget foretak som fotterapeut og arbeidet som butikkmedarbeider.  

Katarina Eidissen (57) startet i stillingen som saksbehandler på Tildelingskontoret. Er opprinnelig fra Troms, har bodd mesteparten av livet på Østlandet, men også noen år i Finnmark. Hun har kontor/administrativ erfaring fra ulike bransjer i private virksomheter. I voksen alder utdannet hun seg til spesialhelsefagarbeider og helsekoordinator. Fra 2019 har Katarina jobbet med system/kvalitet/- og internkontroll (helse), og har i tillegg vært personvernombud i Lødingen kommune. Katarina og samboeren kom til Tranøy for første gang 17.mai i år og fant da eiendommen de ønsket seg. De jaktet på et prosjekt og et sted hvor de kunne dyrke sine interesser. Til sammen har de 6 barn og 4 barnebarn som alle bor i Hamar/Oslo området. De gleder seg stort til å kunne ha hele flokken hit til sommeren. 

Gerda Jaanus (33 år) er fritidsleder i kommunen. Hun kommer fra Estland og har bodd på Hamarøy i 7 år. Hun har tidligere jobbet som fritidsleder på skole i Estland og har også utdannet seg i samme området. Gerda gleder seg til å bli kjent med ungdom i Hamarøy og å etablere et nytt ungdomstilbud i kommunen. Hun er også veldig glad i musikk og teater, liker å gå tur i naturen.