Hellandstuva og Bæstasteinen

Vi går opp på Hellandstuva først og derfra videre til Bæstasteinen for de som ønsker det. Parkering og oppmøte ved Drag/Helland kirke. Det er god plass, men vi oppfordrer til å kjøre sammen. Turen arrangeres av TQC ved Nordis Seel Tennes og Kristine Ulvestad.

Hellandstuva gir 10 poeng. Les om turen på TellTur.no

Bæstasteing gir 5 poeng. Les om turen på TellTur.no

Husk å invitere med de ansatte som er i permisjon, sykemeldt, deltids/tilkallingsvikarer eller ansatte fra vikarbyrå. Her er alle velkommen til å være med!

Fellestur til Litjstraumsnes

NSK_Kystnett-laget arrangerte fellestur til Litjstraumsnes (Innhavet) i mai. Det var 5 som gikk turen i et fint vårvær. Utkikksposten som var målet for turen, var etablert av tyskerne under krigen. En av turdeltakerene, Frans Westermann, fortalte flere spennende historier fra den tiden soldater holdt vakt på stedet. Kaffe og matpakke ble spist og utsikten over Sagfjorden var som vanlig vakker.

Frans har for øvrig merket en rød løype over Strømsnesøya som kan brukes til Sjekkinn-punktet, stien er den opprinnelige veien som tyskerne brukte. Den starter litt opp i bakken etter Litjstraumen.