Røde Kors arbeider aktivt for å sikre at alle barn har like muligheter. 

Målgruppe:

  • Familier med svak økonomi over en lengre periode
  • Familier som har minst ett barn i alderen 6-13 år
  • Familier som ikke har tilsvarende tilbud
  • Familier som klarer seg selv uten tett faglig oppfølging

I år har vi mange spennende opphold:

  • 03.-07. juli. Saltdal Røde Kors Omsorg - Kraja, Arjeplog. Bussturen tar ca. 3,5 timer fra Rognan til Kraja, campingplassen i Arjeplog. Kraja betyr "et sted a lengte til" på samisk, og ligger idyllisk til ved vannet der man kan både padle i kano og fiske. I nærheten er det bade lekeplass, basseng og fine turstier. I tillegg blir det mulighet for mye lek og spill.
  • 04.-07. juli og 08.-11. august. Bodø Røde Kors - Namsskogan Familiepark. Namsskogan Familiepark har Norges største utvalg av nordiske dyr. I parken treffer du spennende og eksotiske dyr fra hele verden, og ikke minst de fire store norske rovdyrene bjørn, ulv, gaupe og jerv. I tillegg til mating av dyrene, blir det mange aktiviteter i parken slik som klatring i klatreparken, zipline og mye mer.
  • 08.-11. august. Fauske Røde Kors - Kraja Camping, Arjeplog. Kraja betyr "et sted a lengte til" på samisk, og ligger idyllisk til ved vannet der man kan bade padle i kano og fiske. I nærheten er det bade lekeplass, basseng og fine turstier. I tillegg blir det mulighet for mye lek og spill.

Familiene som ikke har deltatt før, vil prioriteres først, det vil også prioriteres at man får plass på de nærmeste oppholdene geografisk sett av hensyn til planlegging, reise, relasjoner i nærmiljøet, tilbud i etterkant av oppholdet, økonomi og miljø. Skulle det være ledig plass på ett opphold etter de som prioriteres først har fått plass, vil oppholdene kunne fylles opp fra andre områder.

Mer informasjon på side her.

Søknadsfrist 18. mai, søknadssystemet vil være åpent så lenge det er ledige plasser på oppholdene og på venteliste. 

Søknadsskjema finner du på Røde Kors sin side.