Røde Kors arbeider aktivt for å sikre at alle barn har like muligheter. 

Målgruppe:

  • Familier med vedvarende svak økonomi minst 3 ar.
  • Har minst et barn i alderen 6-13 ar.
  • Har ingen tilsvarende tilbud.
  • Klarer seg selv uten tett oppfølging fra frivillige, tolk eller hjelpeapparat.

11. - 14. oktober:

  • Nordskot Brygge med Fauske Røde Kors. Opplev kystkulturen pa idylliske Steigen med mange muligheter til mestringsopplevelser på havet. Det blir fisketur, tur pa fiskemuseum, Rib båt og turer i nærmiljøet. I tillegg til felles aktiviteter med spill og lek, vil det ogsa være tid til at familiene kan kose seg med det de ønsker a gjøre.
  • Saltstraumen med Bodø Røde Kors. Bli med pa en spennende tur til vakre Saltstraumen og en av verdens sterkeste malstrømmer! Vi overnatter på hotellet/camping i Saltstraumen. Det blir varierte aktiviteter ute i nærmiljøet og turer til omradet rundt, bålkos, lek i gymsalen, fisketur med mer.

Familiene som ikke har deltatt før, vil prioriteres først, det vil også prioriteres at man får plass på de nærmeste oppholdene geografisk sett av hensyn til planlegging, reise, relasjoner i nærmiljøet, tilbud i etterkant av oppholdet, økonomi og miljø. Skulle det være ledig plass på ett opphold etter de som prioriteres først har fått plass, vil oppholdene kunne fylles opp fra andre områder.

Mer informasjon på Røde Kors sin side.

Søknadsfrist 19. september, søknadssystemet vil være åpent så lenge det er ledige plasser på oppholdene og på venteliste. 

For å melde deg på må du henvende deg til skole, NAV, helsesykepleiere, flyktningtjenesten, familievern, helsestasjon, eller andre offentige instanser som vil hjelpe deg videre å sende inn selve søknaden på vegne av familien.