Kommunedelsutvalget ved leder Karl-Gunnar Mikkelsen tok opp flere saker på vegne av Musken i møtet med kommunens ledelse. Innbyggerne er avhengig av hurtigbåten for å få varer inn til bygda, men fraktprisene er høye. Ordføreren lovet å ta kontakt med fylkeskommunen om dette. Veilys og veivedlikehold er viktig for trivsel og trygg ferdsel, og både brøyting og strøsand ble tatt opp. Kommunens representanter hadde med seg julegave til bygda, med beskjeden om at Musken blir første sted i Hábmer-Hamarøy der gamle veilys blir skiftet ut med nye led-armatur. På nyåret starter arbeidet med å skifte ut de første lysene. Kommunedirektøren har som mål at alle kommunale veilys skal oppgraderes etter hvert. 

For både kommunedirektøren og kommunallederen var dette første besøk i den veiløse bygda. -Det var fint å få en tur til Musken for å bli litt bedre kjent, og jeg vil veldig gjerne komme tilbake i den lyse årstida også, sier kommunedirektør Odd-Børge Pedersen. 

Ordfører Britt Kristoffersen tok seg også tid til en trimtur til grillhytta ved Hejdivierra. -Fjellene som omgir Musken, og utsikten utover fjorden som en får med denne turen, er absolutt å anbefale, mener hun. -På nyåret planlegger vi å invitere kommunedelsutvalget på besøk til kommunehuset. De uttrykte ønske om å komme og bli bedre kjent med oss, og det gleder vi oss til, avslutter ordføreren.