gratis buss

Barnevænnlig er en gjeng med ungdommer som har spilt sammen i snart 2 år. Og til tross for at verden har vært merket av at det har vært en pandemi, har bandet  klart å gjøre lyn-karriere! De vant årets Rock mot Rus og har har blant annet spilt på årets Parkenfestival, samt fått spille på scener som Sinus, Svømmehallen scene. Nå er de på turné som omfatter blant annet Harstad og Vesterålen. Barnevænnlig er et hardtslående band. Sjangermessig befinner de seg et sted  punk/hard rock/metal kategorien. De skriver røffe og meningsfylte tekster på morsmålet. Av og til sjokkerende (for noen) av og til politisk- Hele tiden med masse energi og glimt i øyet! Det er bare å glede seg.   

Bandet består av Bandet består av Mathilde Mortensen (17) på vokal/gitar, Herman Bolte-Olsen (17) på gitar, Luca Karlsen Ramskjell (17) på Bass/vokal og Edvart Klingenberg (17) på Trommer. De lover musikk-FEST og mosh-pit!

Arrangementet har fri alder og det er selvsagt rusfritt. Det blir også muligheter for en brus og litt sjokkis i «kiosken». Konserten er gratis for alle!

Gratis transport tur og retur fra Innhavet: 

Det blir satt opp buss fra Innhavet, som kjører innom Drag og Ulvsvåg. Denne går også i retur til de samme stedene etter konserten. For de som tar vanlig rutebuss (fra Skutvik f. eks) er det muligheter for å få refundert billetten. Det er i all hovedsak Hamarøy kommune ved Kultursjef og deler av Kulturskolen samt noen frivillige voksne som står bak initiativet.   

Busstider, ekstratranport, torsdag 13.oktober:   

Avgang fra:   

  • Innhavet ved Innhavet Hotell kl. 16:45  
  • Drag ved Biblioteket/Gammelskolen kl. 17:10  
  • Ulvsvåg ved bussholderplassen kl. 17:35   

Ankomst Oppeid, Hamarøyhallen/ Klatrehallen kl. 18:00   

Retur fra Oppeid, Hamarøyhallen/ Klatrehallen kl. 20:30   

  • Ankomst Ulvsvåg kl. 20:50  
  • Ankomst Drag kl. 21:15  
  • Ankomst Innhavet kl. 21:40 

Tips til de fra Storjord: Skaff deg skyss til Ulvsvåg til og fra, så kan du sitte på med bussen til Oppeid. Så blir det ikke så langt å kjøre for foreldre. Samme med de fra Finnøya; skyss til Innhavet, buss derfra. De fra Skutvik kan ta rutebuss og få refundert billetten. Ta kontakt med en arrangør ved ankomst (en voksen med gul vest).   

-Det er superfint at vi har fått denne sjansen til å lage en samlingsplass med god musikk til ungdommene i Hamarøy. Høstferien kan bli lang for de som ikke skal på hytta eller noe. Så dette blir bra! Sier Anita Overelv på vegne av arrangørene.

Mer info? Ta kontakt med undertegnede Anita Overelv tlf. 48189490