Oppfølging med Frisklivsresept

Frisklivssentralen tilbyr helsesamtaler og oppfølging med Frisklivsresept. En resept varer i 12 uker og koster 400 kroner. Resepten kan skrives ut av alle, også av deltakeren selv. Les mer her.

Kontor på Drag

Hver onsdag vil Frisklivssentralen være på legekontoret på Drag. Fysioterapeut vil også ha helsestasjonskonsultasjoner og oppfølging av barn/unge denne dagen. Det vil være en gruppetime utendørs på Drag for de med Frisklivsresept onsdager kl. 14.00. 

I tillegg vil Frisklivssentralen i høst tilby følgende;

  • Eldretrim på treningssenteret på Oppeid mandag og torsdag kl. 09.00 - 11.00 (mandager med fysioterapeut) tilbudet er gratis. Påmelding til Birgit fysioterapeut: 99566377.
  • Trening på treningssenteret for de med Frisklivsresept. Fredager kl. 08.30 - 10.00. Individuell veiledet trening på treningssenteret på Oppeid.
  • Mandagstrening for alle. Hver mandag kl. 16.00 - 17.00 i Hamarøyhallen. Gratis styrketrening/sirkeltrening ledet av fysioterapeut. For alle innbyggere i Hamarøy over 15 år.
  • Forhåpentligvis vil vi kunne arrangere et BraMat kurs før jul. Ta kontakt med Frisklivssentralen om du er interessert i dette kurset.
  • Intervall intro. Tirsdager kl. 08.30 - 09.30 i Hamarøyhallen. Kondisjonstrening til musikk. For alle med Frisklivsresept som kan gå uten hjelpemidler minst 500 meter. Intervall intro er bygget opp etter Ullevålsmodellen for tidlig hjerterehabilitering fase 2a og 2b. Alle med en hjertehendelse siste 12 mnd som er klarert for trening bør henvises til dette. Kr 400,- per semester. Disse trenger ikke Frisklivsresept, men det er fint med et kort skriv fra lege om at vedkommende er klarert for trening. Personer med mild og moderat KOLS kan også med fordel delta på dette. Ring 99566377 for påmelding, eller la legen sende et notat til fysioterapeut.

Med ønske om en frisk og sprek høst!

Birgit, fysioterapeut ved Frisklivssentralen i Hamarøy
Tlf; 99566377, e-post: birgit.holien@hamaroy.kommune.no