Julekalender på hjemmeside

Kalender for barn

Dette er en aktivitetskalender med hyggelige, spennende og enkle gjøremål i ukene frem mot jul. Aktivitetene kan gjøres i samarbeid med voksne eller alene. Vi ønsker dere ei god førjul!

Du kan vinne fine premier: hver uke trekkes det ut en deltaker som får en fin premie. Jo flere av dagene du har deltatt, jo større er sjansen for å vinne! For å være med i trekningen må deltakeren med hjelp fra en voksen sende inn en kort beskrivelse av en av aktivitetene som han har gjort i løpet av uken. De som vil kan legge ved et bilde. Send inn ditt bidrag under hver oppgave til Kristin Green Johnsen på epost; kristin.johnsen@hamaroy.kommune.no eller i et skjema under hver digital oppgave.

Få hjelp fra en voksen til å skrive ut og klippe kalenderen her. Obs - ikke snik 😉

Digital julekalender for barn finner du her. Oppgaver åpnes hver dag.

Julekalenderen finnes på forside under snarveier.

Kalender for ungdom og voksne

Dette er en aktivitetskalender med hyggelige, spennende og enkle gjøremål i ukene frem mot jul. Aktivitetene kan gjøres alene eller sammen med familie eller venner. Vi ønsker dere ei god førjul!

Du kan vinne fine premier: hver uke trekkes det ut en deltaker som får en fin premie. Jo flere av dagene du har deltatt, jo større er sjansen for å vinne! For å være med i trekningen må du sende inn en kort beskrivelse av en av aktivitetene som du har gjort i løpet av uken. Legg gjerne ved bilde! Send inn ditt bidrag hver oppgave til kristin.johnsen@hamaroy.kommune.no.

Vil du laste ned og skrive ut kalenderen? Trykk her.

Digital julekalender for ungdom og voksne finner du her. Oppgaver åpnes hver dag.

Julekalenderen finnes på forside under snarveier.