Elevene ble delt i to grupper, og fikk i oppgave å bli nærmere kjent med hver sin kunstner og lage en presentasjon. Elevene har vært engasjerte og jobbet ivrige med prosjektet. Småtrinnet og mellomtrinnet kommet inn i små grupper etter påskelunsjen, og fikk høre ungdomstrinnet fortelle om kunstnerne og så på bildene. 

De ti kunstverkene som nå er presentert på Innhavet oppvekstsenter, ble gitt i gave til Innhavet skole i tiden da skolen var ny. De har ligget på lager i mange år, men er nå tatt fram og blitt fint innrammet. Kunstverkene blir nå presentert slik at alle kan få oppleve den fine og interessante kunsten. Espolins trykk er produsert i 1972 og de fleste av Harrongs er fra 1959.

Kaare Espolin Johnson (født 7. mars 1907 i Surnadal, død 16. august 1994 på Ljan i Oslo) var en norsk billedkunstner og illustratør. Hans motiver tok der utgangspunkt i den nord-norske fiskerbonden, og ble videreført med motiver fra bygdelivet sørpå. Han er representert i Nasjonalgalleriet med 39 bilder. Kunsten hans kan også sees på Galleri Espolin i Kabelvåg. Galleri Espolin – Museum Nord.

Odd Harrong (født 4. januar 1913 i Kirkenes, død 17. juli 1981) var en norsk kunstner og tegneserietegner. Han holdt en rekke separatutstillinger med grafikk. En stor del av hans grafiske produksjon er knyttet tematisk til samisk liv og kultur, med motiver lagt til Finnmark. Bildene viser gjerne hverdagssituasjoner, der folkedrakter, gammer, reindrift, hundehold og natur presenterer den tradisjonelle samiske kulturen.