Yvonne Thomassen 

Yvonne underviser i fiolin, harpe, cello og gitar, og har gjort det hos oss siden 2009. Hun er utdannet lærer fra Erfurt og Fulda i Tyskland, med fordypning i musikk. Yvonne har spilt fiolin siden hun var 7 år, og er aktiv i det lokale musikklivet på Hamarøy. Hun kommer fra Thüringen i Tyskland.

Eivind Krog Ravndal 

Eivind er utdannet pianolærer, med mastergrad i utøvende klassisk piano. På kulturskolen underviser han i pianospill i alle sjangre, og musikkteori og notelære. I tillegg er han utøvende pianist på høyt nivå. Han kommer fra Bærum. 

Raminta Morkuniene 

Raminta er en allsidig dansepedagog. Hun bruker sjangre som ballett, hip hop, house, freestyle, shuffle, jazzfunk og samtidsdans med sine elever. Hun kommer fra Panevežys i Litauen.

Anders Skoglund

Anders underviser i slagverk, men også bass og gitar ved behov. Han har spilt slagverk i over 30 år, vært med på flere plateutgivelser og har spilt med band på scener over nesten hele landet. Han er svært aktiv i musikkmiljøet i regionen. Kommer fra Hamarøy. 

Mattias Harr 

Mattias er utdannet duodjár fra Samernas utbildningssentrum i Jokkmokk i Sverige. Han har lang erfaring både som lærer og som utøver av faget. Mattias har jobbet i kulturskolen siden 2015 med å lære elevene å ta vare på og bruke skogens materialer. Han kommer fra Malå i Sverige. 

Amalie Risten Urheim

Amalie har fagbrev i pels- og skinnfaget ved duodjeinstituttet i Kautokeino, og hun underviser i dibmaduodje (myksløyd). Hun er opptatt av å ta vare på samiske tradisjoner, samtidig som hun ønsker at duodje kan utvikles og brukes i moderne variasjoner. Kommer fra Drag i Hamarøy.

Marianne Lauritsen
Marianne underviser i drama & teater og i skapende skriving. Hun har utdannelse fra Skrivekunstakademiet i Bergen og har bachelorgrad fra Filmkunstskolen i Kabelvåg. Marianne har bred og lang erfaring med drama og teater - både innenfor regi, manusskriving og som skuespiller. Kommer fra Trondheim.

Erling Ramskjell (permisjon)

Erling underviser i gitar og skapende skriving på kulturskolen, og er i tillegg låtskriver, tekstforfatter og produsent. Erling har gitt ut flere titalls plater både som soloartist og som del av diverse band. Han har turnert rundt i Norge og andre land, og vært spilt på radio. Kommer fra Rognan.

Elisabeth Sjo Engen (permisjon)

Elisabeth underviser både i sang og i drama og teater. Hun har årelang praksis med sang, piano og opptredener i Norge og utlandet, blant annet med Det norske jentekor. Som kulturskolens sangpedagog underviser hun i sangteknikk og utøvelse. Hun har også mastergrad i japansk språk og kultur. Kommer fra Oslo.

Stine I. Braseth-Ellingsen

Rektor. Stine har bachelorgrad i drama og teaterkommunikasjon, og har vært elev ved Den europæiske filmhøjskole i Danmark. Hun arbeider som tekstforfatter og språkvasker, og har tidligere undervist i fagene skapende skriving og drama og teater. Hun kommer fra Fredrikstad.