Legetjenesten anbefaler pasienter å ta kontakt med legekontoret for oppfølgning av tilstander som ikke kan vente. Dette kan for eksempel være pasienter med behov for INR kontroll, nyrefunksjonskontroll, behandling med medisiner, og oppfølgning av kronisk sykdom som ikke er i stabil fase. Ved kapasitet, har kontoret og mulighet for å tilby timer til førerkortattest og tilstander som kan vente. Er du usikker på om du trenger time, anbefales det å kontakte legekontoret på 75765080. Telefontider fra kl. 09.00 til 12.00 og fra 13.00 til 15.00 hver dag.

For å redusere smitterisiko i den pågående pandemien bør all kontakt mellom pasient og helsepersonell, der det er forsvarlig, foregå uten fysisk oppmøte. Det kan derfor være at du først blir oppringt av lege via video eller telefonkonsultasjon hvor vi avgjør om du skal komme og eventuelt hvor. Bruk www.helsenorge.no for å få tilgang til timebestilling og mulighet for e-konsultasjon og videokonsultasjon. Pasientene må betale for video og telefonkonsultasjoner på lik linje med om de hadde møtt opp fysisk for time. Alle pasienter med feber eller mistanke om luftveisinfeksjon må tilses på Oppeid.

Legekontoret på Drag er åpent for pasientkontakt. Pga smittevernstiltak vil det være to leger på Drag i to uker. Dette for å redusere risikoen for at hele legetjenesten må i karantene vet eventuelt smitteutbrudd.