Ane Karoline Slettbakk Jensen begynner som ny fastlege på Drag legekontor 20. mars. Hun er straks ferdig som LIS1 ved Hamarøy legekontor, men har lyst til å fortsette her i kommunen. Tiden så langt har bydd på godt faglig samarbeid, vakker natur og spennende arbeidsmiljø. Ane Karoline gleder seg til å bli bedre kjent med pasienter og samarbeidspartnere og ikke minst, til å lære mer om den samiske kulturen. Hun ser frem til å bidra til å utvikle og spre kunnskap om helsetilbudet her på Hamarøy.

Ida Karoline Solhaug er ansatt i 50% stilling som psykolog. Hun tok utdannelsen ved Københavns Universitet, og har tidligere erfaring som psykolog ved Viken senter i Bardu og BUP Vesterålen. Har også jobbet flere år som miljøterapeut ved Salten DPS i Bodø og på et psykiatrisk bofellesskap i København. Ida har sterke røtter i Hamarøy og ser nå frem til å etablere seg i landlige omgivelser og ta fatt på utfordringer i den nye kommunen.

Johannes Sandberg er ny næringssjef og starter i jobb den 24. april. Han har en master i statsvitenskap. Johannes har jobbet som praktikant i FN, rådgiver og førstekonsulent i Utenriksdepartementet, journalist og sist redaktør i NordSalten Avis. Johannes ser virkelig fram til utfordringene som venter i jobben som næringssjef.

Tommy Hope er ansatt som prosjektkoordinator og skal blant annet ha oppfølging av de nye omsorgsboligene på Oppeid og Drag. Han kommer fra stillingen som ProsjektController hos Kjell Foss Nord AS, er utdannet bygg- og anleggsingeniør ved HIN. Tommy har vært ansatt hos Reinertsen AS og var med på oppføring av Stormen Teater og Bibliotek i Bodø og i Mesta AS med ansvar for to store driftskontrakter i Nordland. Han er glad i friluftsliv med fjellturer og havfiske. Han kommer fra Narvik og gleder seg til å ta fatt i alle de spennende oppgavene som kommer i kommunen.