Eivind Krog Ravndal, 29 år, fra Bærum. Tok først 3 år med faglærer i klassisk piano ved Universitet i Agder, deretter 2årig master i utøvende klassisk piano. Har jobbet ved kulturskolen i Kristiansand, Universitetet i Agder og Bergen kulturskole, pianist på høyt nivå.

Eivin Winsvold, 38 år fra Oslo, er ny arealplanlegger i Hamarøy. Han vil ha ansvar for å utarbeide reguleringsplaner og andre detaljplaner, forberede saker til politisk behandling og å jobbe med trafikksikkerhet og stedsutviklingsprosjekter. Eivin er utdannet samfunnsgeograf, og har jobbet i blant annet Vegdirektoratet og Oslo kommune. Han har med seg tre barn som nå har begynt i skole og barnehage på Oppeid.

Birgit Holien, nye fysioterapeut, jobber fra 1. august, og er godt i gang med å planlegge høstens program og timer. Birgit har i mange år jobbet som fysioterapeut ved Lovisenberg sykehus i Oslo, og gleder seg nå til å ta fatt på nye oppgaver ved Frisklivsentralen i Hamarøy. Ta gjerne kontakt på birgit.holien@hamaroy.kommune.no eller tlf: 99566377. Hun gleder seg til å bli kjent med dere.

Vendla Nielsen, 50 år, startet som prosjektleder innenfor helse/omsorg 1. september 2020. Det hun skal jobbe med er i hovedtrekk å styrke kvaliteten til brukere av helse- og omsorgstjenester som har samisk språk- og kulturbakgrunn. Hun skal også bidra til at det etableres en samisk ressursgruppe, samt å planlegge tiltak som gir økt kompetanse blant personalet som yter kommunale helse -og omsorgstjenester til samiske brukere. Vendla har bakgrunn som sykepleier, med etterudanning i psykisk helse. Hun har også jobbet som miljøterapeut og programrådgiver i flyktningetjenesten. 

Velkommen til Hábmer - Hamarøy!