Beskytt deg og de andre

Det er nå opp til dere i befolkningen å beskytte dere og våre risikogrupper. Beskyttelsen vi har å hjelpe oss med er vaksinering, når avstand og andre smitteverntiltak ikke brukes lengre. Vi trenger vaksinen for å beskytte oss mot alvorlig sykdom og død, og mot senfølgene av Covid-19. Senfølgene kan være alvorlige, og kan forringe livskvaliteten. Vi forventer at influensaen blir omfattende i år, og anbefaler at alle undersøker om man bør ta influensavaksine. Velkommen til vaksinering! 

Vaksineplan Covid-19 uke 39

I uke 38 har 26 personer fått sin 2. dose med Covid-19 vaksine. Det betyr at 2096 personer er ferdig vaksinert. Kun 4 personer har meldt seg, og fått, 1. vaksinedose. I tillegg har noen fått sin 3.dose, samt at vi har vaksinert 28 skoleelever som av ulike grunner ikke fikk vaksinen i forrige uke da vi vaksinerte ute i skolene. Er du ikke vaksinert - meld deg her.

Test-telefon

De som mistenker at de er smittet eller syke med koronavirus skal ringe 477 66 557 for å avtale tidspunkt for testing. Ikke møt opp hos lege/legevakt uten å ringe først. Åpningstider for test-telefon ukedager kl. 08:30 - 10:00 og 13:00 - 14:30.