Sammen på tur

Konkurrer om hvem som har den sprekeste avdelingen i hele Hábmer – Hamarøy! Kanskje har dere fått en nyansatt i din avdeling, eller er du selv helt ny i jobben? Eller jobber du deltid, er i permisjon eller sykemeldt? Her er alle velkommen til å være med. Hver aktivitet - enten det er å bestige en fjelltopp eller utforske stier langs sjøen - gir deg poeng og gir din enhet en sjanse til å bli kåret som vinner av SamTur - ÅlgAkt 2024. Alle turene som ligger i TellTur gir poeng, både i Hamarøy og i andre kommuner. 

SamTur - ÅlgAkt er satt sammen av ord som begynner på "sam-", og det representerer kjernen i denne konkurransen. Ålggon Aktan - ÅlgAkt/ Ute Sammen - SamTur. SamTur - ÅlgAkt 2024 gir deg sjansen til å bli kjent med dine kollegaer på en ny måte med å være sammen, ha gode samtaler og samle poeng. Eller hva med å ta med dine kollegaer til akkurat din favoritt tur? Jo flere fra din enhet som går på tur, jo mer poeng får dere sammenlagt. Kanskje dere legger inn en rastepause med kaffe og en god samtale før dere går hjem? Dette er en flott mulighet til å dele erfaringer, utforske nye steder, stifte nye bekjentskap og være ute sammen.

Slik gjør du

Ta med deg kollegaene dine på tur eller gå alene, og registrer din tur i Norgeskart friluftslivs appen (hjelp til appen finner du på TellTur sin side). 

Er du ikke registrert på TellTur? Gjør det nå på telltur.no! Har du allerede profil der? Husk å tilknytt deg til din bedrift! Dette gjør du ved å logge deg inn på din profil på telltur.no og tilknytt deg til den bedriften du tilhører. Husk å velge Salten friluftsråd først som tilknyttet friluftsråd. 

Vi har fått sponset flotte premier blant annet fra TQC, Nord-Salten Kraft, Kystnett og Hábmera suohkan-Hamarøy kommune, og vi trekker premier blant alle deltagerne, i tillegg venter det en flott premie til den bedriften/avdelingen med flest poeng. 

Ønsker din bedrift å delta ta kontakt med: malin.soberg@hamaroy.kommune.no, (max 20 deltagere pr. bedrift, om dere er flere må dere deles opp i flere avdelinger).