Innholdet i verkstedet

I dette skriveverkstedet skal det jobbes med poesi og formidling, både skriftlig og muntlig. Deltakerne vil skrive egne tekster ved hjelp av ulike øvelser for å få i gang skriveflyten. Videre skal deltakerne se på form og litterære virkemidler. I fellesskap med forfatteren skal det jobbes med stemme, uttrykk og formidling.

Sarah Camille Osmundsen

Sarah Camille Osmundsen er sanger, poet og forteller. Hun har et særegent uttrykk og en utstråling som treffer både et ungt og voksent publikum.

Sarah Camille har lenge drevet med poesi. I 2011 ble hun norgesmester i poesislam. I tillegg har hun medvirket som forteller og tekstforfatter i flere scenekunstprosjekter, og er for tida aktuell med ny dramatikk skrevet for Kilden teater og konserthus.

Med tida har musikken fått stor plass i Sarah Camilles arbeider. I 2020 fikk hun Spellemannsprisen for beste barneplate med albumet «Spor av dråper og røde nebb». I 2021 ga hun ut sitt siste album, «Vingeslag». 

Tekstene skal føre til forestilling i 2024

Dette skrivekurset har blitt til i et samarbeid med Nordland fylkesbibliotek og Musikk i Nordland. Sarah Camille Osmundsen skal holde skrivekurs i seks nordlandskommuner, og utvalgte tekster fra disse seks stedene skal føre til en forestilling sammen med ensemblet Taffelpikene. Kanskje kan du høre din egen tekst omgjort til musikk i uke 5 i 2024.

Skrivekurset har plass til maks 10 deltakere, både ungdommer og voksne. Ta kontakt med biblioteket for spørsmål og eventuell påmelding. Påmeldingsfristen er 4. august.