Skoleslutt, «eksamen» og ferietid

21. april hadde Oppeid skole oppstarten etter hjemmeskolen. Endelig fikk 1.-4.klasse komme på skolen igjen!

Oppstarten 21 april.jpg

Det vises på bildet - alle med god avstand til hverandre synger «Vi e’ her». 5.-10.klasse startet opp igjen etter hjemmeskolen tirsdag 12.mai.

I tiden fram til skoleslutt ble det tatt i bruk mange kreative løsninger for å avslutte ulike fag på en god måte - og kanskje ta igjen noe av det som var blitt litt mindre av hjemme. 

Ruby, Aluna og Tuva.jpg

Her er et bilde fra «eksamen» i Mat & helse, som er et avgangsfag for 9.klasse. Elevene fikk her selv velge hva de skulle lage, og ble bedømt på planlegging og praktisk gjennomførelse, servering, utseende og smak, samt etterarbeide i form av blant annet opprydding.

Claudio .jpgGard løding.jpg

På skolen tar vi på kontorene ferie f.o.m mandag 6.juli. SFO er sommerstengt i uke 30, 31 og 32, men har vanlig åpningstid alle de andre dagene. Kontoret åpner for besøkende den 5.august og alle ansatte er på plass igjen den 11. august. Skolen har planleggingsdager 11.-14.august, der ansatte noen av dagene deltar på felles kurs/fagdager, endre dager jobber med planlegging og forberedelse for nytt skoleår individuelt og i team.

Avslutning for 10. klasse

Torsdag 18.juni ble det arrangert ei svært koselig avslutning for 10.klasse i Æventyrsalen på Hamsunsenteret. Arrangører var i henhold til skolens tradisjon årets 9. klasse, som stod for ei stemningsfull og fin avslutning, med diktopplesning, taler, sang og musikk. Hamsunsenterets folk, Erling og Anita bidro til at alt gikk greit, og at smittevernreglene ble overholdt. På grunn av koronasituasjonen fikk elevene i 10.kl bare lov til å invitere 2 gjester hver, noe vi beklager, men slik ble det. Etter avslutningen var det fotografering ute.

Skolen takker alle dere flotte elever i 10.klasse for innsatsen og ønsker dere all mulig lykke til videre i livet. Som rektor sa i talen, håper vi å fortsatt se dere alle her i kommunen, både underveis i- og etter endt utdanning! Kanskje som framtidige lærere, for noen av dere.

Avslutning for 10.klasse 2020.jpg

 

Bildene publiseres etter samtykke.