Heltebyrået handler om et byrå som hjelper barn med å finne sin indre helt. Alma har en far som er lei seg og ikke orker noen ting. Hun oppsøker Heltebyrået for at pappaen hennes skal finne sin indre helt – men Heltebyrået kan ikke hjelpe den som ikke selv ber om hjelp. 

Kanskje Alma må finne sin indre helt?

Alma går med på å la seg sende til Leirbålenes og eventyrenes land. Der møter hun kosedyret sitt Gaupa (i levende live), gjetergutten Pepe, trollkvinnen Cordelia, Røverkongen og Røverprinsessa. 

Alma må møte sin indre frykt for å finne sin indre helt. Kommer hun til å klare det?

Det er 10 barn fra 5. og 6. klasse som spiller i forestillingen. Dette er første gang de er med på en så stor teaterproduksjon og de er veldig engasjerte og flinke. De har gått på drama i kulturskolen siden i høst. De får hjelp fra regissør Kristian Winther som kommer fra scenekunstinstruktør-ordningen i NFK, og han er veldig flink og morsom å ha med.

Av scenografi lager dramagruppa det meste selv av gjenbruksmaterialer, med hjelp fra foreldre og andre frivillige. Mange kostymer får de låne fra Hamarøy teaterlag og Hamarøy Vekst.

Velkommen til urpremiere i Æventyrsalen, Hamsunsenteret onsdag 24. april kl. 18:00. Det skal også være forestilling torsdag 25. april kl. 10:00. Det passer godt for pensjonister og andre som kan ta formiddagskaffen i Kafé Sult etterpå.

Kjøp billett på Hamsunsenteret sin side.