Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Lederens hjørne

Prioriterte tiltak 2022

Da er det igjen tid for å informere litt om hva som er på agendaen i kommunen. Først må jeg si at mine tanker går ut til alle dem som nå er rammet av krigen i Ukraina, det er forferdelig trist. Jeg skal gjøre det jeg kan for at Hábmera suohkan - Hamarøy kommune skal fremstå fra sin fineste side, gjennom å stille opp og gjøre det som blir forventet av oss i denne tragedien.

Kommunedirektør Odd-Børge Pedersen

De varme hendene i Hábmer – Hamarøy

Jeg har så mye på hjertet at lederens hjørne mandag måtte deles i to. Så her kommer mine tanker om det vi har vært gjennom og litt om hva jeg tenker om framtiden. Jeg har fått mange veldig gode og konstruktive innspill om hvordan vi skal innrette oss, hva som ikke er godt nok nå og hvordan vi skal sørge for god informasjon til og kommunikasjon med kommunens innbyggere. (Les del 1 her).

Kommunalleder Helse og velferd Ann-Elise Os

Stor felles oppgave

Siden september 2020 har jeg vært så heldig å få lede helse- og velferdssektoren i Hábmer - Hamarøy. Jeg kom først som innleid lederressurs i fjor, og fra 1.januar 2021 har jeg vært tilsatt på full tid. Det kjennes ut som jeg begynner å få bedre og bedre innsikt og forståelse for både de utfordringene vi har og også hvilke muligheter som ligger foran oss. Ikke minst har jeg blitt kjent med særdeles dedikerte og engasjerte medarbeidere i sektoren, som er villige til å alltid yte det lille ekstra. Det er nok ikke mulig for andre å forstå hvor krevende det har vært under pandemien, så jeg vil rette en stor takk til alle og enhver!

Kommunalleder Helse og velferd Ann-Elise Os

Åpenhet, tillit og god dialog

Nå er det 3 måneder siden jeg startet i jobben som kommunedirektør i Hábmer - Hamarøy, en fantastisk flott kommune må jeg si. Fram til nå har jeg stort sett brukt tiden til å bli kjent med organisasjonen, de folkevalgte og kommunen som helhet. Det jeg derimot har registrert er at det er et informasjonsbehov både fra oss og ut til innbyggerne i kommunen, og at innbyggerne har et behov for å holdes noenlunde oppdatert på hva kommunen planlegger og driver med i det daglige. Derfor har jeg utfordret ledergruppen min til å lage en liten og tidsriktig oppsummering av hva som rører seg av ting og tang innenfor deres egen sektor. Det skal publiseres hver mandag på kommunens hjemmeside.

Kommunedirektør Odd-Børge Pedersen