Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Valg 2021

Valgresultater finnes på valgresultat.no

Informasjon om valg finnes også på Valgdirektoratets nettside

 

Valgansvarlig Trine Olvik
Tlf. 909 81 253
E-post: trine.olvik@hamaroy.kommune.no

Her kan du stemme på valgdagen

Mandag 13. september er det stortingsvalg og sametingsvalg. Her er oversikt over åpningstidene for valglokalene i Hábmer - Hamarøy. Du har stemmerett ved stortingsvalget hvis du står i manntallet for stortingsvalget. For å bli innført i manntallet må du være norsk statsborger og - fylle 18 år eller mer innen utgangen av 2021. Husk at for å stemme på valgdagen så må du møte opp i den kommunen hvor du er folkeregistrert. Husk å ta med legitimasjon med bilde når du møter fram for å stemme.

Valg bokmål

Forhåndsstemme på dag og ettermiddag

De som vil forhåndsstemme i Hábmer – Hamarøy på ettermiddags tid, kan gjøre det på:

  • kommunehuset på Oppeid 31. august og 7. september fra kl. 09.00 til kl. 19.00,
  • Drag gamle skole 1. og 8. september fra kl. 14.00 til kl. 19.00.
Illustrasjonsbilde: valg.no

Står du i manntallet?

For å kunne stemme ved høstens valg til Stortinget må du stå i manntallet. Du kan undersøke om du står i manntallet for stortingsvalget i kommunen der du bor.

Valg bokmål

Forhåndsstemmegivningen starter 10. august

Mandag 13. september (noen steder også søndag 12. september) er det stortingsvalg og sametingsvalg. Hvis du ønsker det, kan du stemme på forhånd. Du kan forhåndsstemme i den kommunen du selv ønsker. Hvis du forhåndsstemmer i en annen kommune enn der du er innført i manntallet, må du gjøre dette så tidlig at stemmen din kan nå fram til din kommune innen 14. september kl. 17.00.

Valg bokmål

Digitale valgkort

Denne uken sender Valgdirektoratet ut 3,5 millioner digitale valgkort. - Dette markerer starten på valget, sier direktør Bjørn Berg.

Digitale valgkort